Jump to content


Στοιχεια πιστωτικων καρτων στα χερια των χακερς


minus

Recommended Posts

επίσης κάποιες τράπζες σου κάνουν τηλέφωνο αν δουν μια μεγάλη συναλλαγή ή ακόμη και μικρή από Internet. Το πρόβλημα δεν είναι οι hackers, προσωπικά τον ίδiο κίνδυνο νιώθω να δίνω την κάρτα μου είτε σε 'πραγματικό' μαγαζί είτε σε κάποιο e-shop. Φυσικά σε άγνωστα e-shop προτιμώ το paypal και δεν πάω γυρεύοντας.

Link to comment
Share on other sites

Νομικά είσαι καλυμμένος αν γίνει κάποια χρέωση στην χρεωσή σου στην πιστωτική χωρίς την συγκατάθεσή σου. Τουλάχιστον έτσι ξέρω.

Μπορείς να αρνηθείς την συναλλαγή και οι τράπεζες έχουν τους μηχανισμούς για να ελέγξουν την προέλευση της συναλλαγής. Σίγουρα είναι βάσανο αλλά στην τελική δε νομίζω να χάσεις χρήματα. Θα χρεωθείς μεν στην αρχή αλλά θα σε πιστώσουν στον επόμενο λογαριασμό.

Η καλύτερη λύση είναι φυσικά μια προπληρωμένη.

Link to comment
Share on other sites

πολυ καλη λυση ειναι να εχεις ενεργοποιημενο το sms alert που εχουν οι περισσοτερες τραπεζες...

σου στελνει sms &/or email για καθε κινηση του λογαριασμου ή της καρτας . Οποτε αν δεις μια χρεωση που δεν εχεις κανει αμεσως παιρνεις τηλ και την σταματας :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.