Jump to content



SAMSUNG LE32R51BX BIG PROBLEM


sebastian

Recommended Posts

Για σας παιδια αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με την οθονη.....χθες για την ακριβεια εκανα ενα μεγαλο λαθος....Εκανα update firmware την τηλεοραση μου , το θεμα ειναι οτι μπερδευτικα με την ημερομηνια και το firmware ηταν το προιγουμενο απο το δικο της ...δηλαδη κατα 2 μηνες παλιοτερο απο αυτο που ειχε οταν την αγορασα ....Το προβλημα ειναι οτι το firmware αυτο και το οποιο το ειχε αντικαταστηση η SAMSUNG ειχε προβλημα με το hdmi,,,και τωρα η τηλεοραση μου εχει προβλημα με την συγκεκριμενη θυρα...... Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω το firmware που ειχε ειτε πιο νεο απο αυτο για να την ξανα φλασαρω.....Τι με συμβουλευεται να κανω?????? Ξερεις κανεις που βρισκουμε firmwares για τις τηλεορασεις???Παντως στην samsung που πηγα δεν εχει τιποτα....και απο τη εμαθα αυτα τα εχουν μονο οι τεχνικοι.....Ξερει κανεις κατι???? Λεω να την παω πισω στους τεχνικους και να τους πω το προβλημα....δεν θα τους πω τι εκανα αλλα οτι εχει προβλημα το hdmi!!!! Τι να κανω με ετρωγε ο κολος μου και τωρα τρεχω!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Aν κατα τα αλλα η τηλεοραση παιζει μια χαρα (εξαιρουμενου του hdmi) ,μπορεις να πας στην αντιπροσωπεια να τους πεις να σου βαλουν δωρεαν το νεο fw ,το οποιο εμαθες και καλα ολως τυχαιως μετα απο ψαξιμο στο νετ ,που σου διορθωνει το προβλημα.

Επισης σε εξεζητημενα sites δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις το νεοτερο fw της τηλεορασης σου.Αν ασχολειτια καποιος εδω με το αθλημα λογικα θα σου προτεινει μερικες τοποθεσιες να ψαξεις.

Link to comment
Share on other sites

thanks re filarako ξερεις τι ειναι να εχω Σαββατοκυριακο και να εχω PS3 με motostorm kai f1 και να μην μπορω να παιξω HIGH DEFINITION..... Ε τι το ηθελα το update...akoma δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκανα....τελοςπαντων ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν με το θεμα απο βδομαδα θα μιλησω με samsung....

Link to comment
Share on other sites

αν βρεις κάτι για σφύρα και από εδω γιατί και εγώ έχω την ίδια τηλεόραση και ενδιαφέρομαι για firm update.. Το καλώδιο το έφτιαξες μόνος σου (από ότι είδα σχετικά απλό είναι)..

Επισης το firmware το κατέβασες από εδώ

http://homepage.ntlworld.com/philip.richardson4/Samsung%20Apps/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.