Jump to content



Driver updates


Jasim

Recommended Posts

Κυκλοφορούν διάφορα προγράματα τα οποία σου βρίσκουν από μόνα τους με ένα σκανάρισμα αν οι drivers που είναι εγκατεστημένοι στον υπολογιστή σου είναι ενημερωμένοι ή όχι και απευθείας σε παραπέμπουν σε κάποια τοποθεσία για να τους κατεβάσεις(αν χρειάζεται) και να τους εγκαταστήσεις.

Εγώ βασικά έχω σταμπάρει το Driver Detective και το Driver Agent(και δεν κάνω διαφήμιση :p ).

Η απορία μου είναι κατά πόσο αξιόπιστα μπορεί να είναι όχι μόνο αυτά που ανέφερα προηγουμένως αλλά αυτού του είδους τα προγράματα στο συνολό τους και αν αξίζει τον κόπο να τ αγοράσει κανείς και να ενημερώνει τους drivers του από εκεί;

Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει κάτι ανάλογο ας μας πει εντυπώσεις!

Α επίσης λέγοντας αξιόπιστα εννοώ αν οι drivers που σου υποδεικνύουν να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις ανταποκρίνονται στους σωστούς drivers;

Link to comment
Share on other sites

Γεια , πιστεύω ότι θα είναι σωστοί αλλά δεν είναι αυτό το ερώτημα , το ζητούμενο είναι εάν τους χρειάζεσαι τους νέους π.χ. σου υποδεικνύει ότι υπάρχει νέο update για το motherboard όπου με το νέο bios θα μπορεί να δουλέψει σωστά ο xxxxx τύπος κάρτας γραφικών τον οποίο εσύ δεν έχεις γιατί επομένως να προχωρήσεις στο update αφού δεν θα δεις καμία διαφορά ? το ίδιο θα μπορεί να συμβαίνει και με όλα τα περιφερειακά σου , κάνε update μόνο σε ότι χρειάζεσαι και μην πολύ μπερδεύεσαι με όλους τους νέους drivers . Τώρα δεν είναι και απαραίτητο να συμφωνείς με όλα αυτά που σου γράφω γνώμη μου είναι .

Link to comment
Share on other sites

Απεναντίας συμφωνώ μαζί σου.

Απλά έχει να κάνει πιστεύω με το "κόλλημα" του καθενός και συγκεκριμένα με το δικό μου ότι όταν έχεις ρίξει κάποια λεφτά σε ένα μηχάνημα και περιμένεις από αυτό να σου απόδώσει τα πρέποντα πρέπει να το προσέξεις και συ.

Τώρα θα μου πεις ότι και με παλιούς drivers το μηχάνημά δουλέυει μια χαρά τι τους θες τους καινούργιους;

Ίσως η απάντηση βρίσκεται στο ότι όλοι θέλουμε καινούργιες κάρτες γραφικών,καινούργιο επεξεργαστή, καινούργια μητρική, καινούργια όλα...και ας δουλέυουν τα προηγούμενα μια χαρά και το κυριότερο ας μην καταλαβαίνουμε καμία διαφορά ή ίσως κάποια ελάχιστη,χωρίς βέβαια να εννοώ "ακραίες" αναβαθμίσεις.

Με λίγα λόγια αναφέρομαι στο "μικρόβιο" που κουβαλάει ο καθένας από εμάς σε θέματα υπολογιστή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.