Jump to content



αγορά ψήκτρας επεξεργαστή


AGRIMI

Recommended Posts

έχω ένα σύστημα σε thermaltake shark κουτί έναν 4400 Χ2 με μαμά ψήκτρα τον λειτουργώ στα 2400 με μέσο όρο 50 βαθμούς μετρούμενους με το everest και μητρική msi k8n diamond . οι μνήμες απέχουν 1 cm από την ψήκτρα. δεν γνωρίζω αν τις βάλω στις άλλες 2 κενές θέσεις αν θα λειτουργούν. επίσης θέλω να μου πείτε αν η πάστα που περιέχεται στην συσκευασία του κάθε μοντέλου είναι καλή γιατί δεν ενδιαφέρομαι σε ξεχωριστή αγορά. για να μην ανοίξω νέο θέμα που μπορώ μες στο bios να κρατήσω σταθερά το fsb των ram μου (2 * 512 value kingston 3-3-3-8).κοίταξα σε άλλα θέματα αλλά δεν το βρήκα ή δεν κατάλαβα καλά ποιο είναι. θέλω να το ανεβάσω το σύστημα στα 2600 αλλά δεν με σηκώνουν οι μνήμες. επίσης τις μνήμες τις έχω σε υποδοχές διαφορετικού χρώματος με 1T κι έχω διαβάσει κάπου ότι πρέπει να είναι στου ίδιου. όταν ξεκινάει ο υπολογιστής μου δείχνει ddr400 1gb 128 bit 1T. είναι σωστό?

Link to comment
Share on other sites

1ον Το αγορα ψυκτρας που κολαει στο memory overclocking? 2ον και στις αλλες 2 κενες 8εσεις να τις βαλεις θα λειτουργουν. ;) 3ον) πιστευω πως ειναι σωστο.Τελος, αν θες να τον φτασεις στα 2600 σιγουρα πρεπει να του αλλαξεις ψυκτρα γιατι θα ανεβασει θερμοκρασιες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.