Jump to content



απο vista ultimate 32σε premium ελληνικα ?


def

Recommended Posts

παιδια εχω αυτην την στιγμη τα 32 ultimate vista στα αγγλικα και απο εβδομαδα μουρχονται τα ελληνικα τα premium,θελω την γνωμη σας αν τα ultimate Μου προσφερουν κατι περισσοτερο απο τα premium,εγω μονο παιχνιδια παιζω(flightsim-x)και σερφαρω,να τα αλλαξω?και τι περισσοτερο εχουν τα ultimate?ειδα μια επιλογη που λεει extra ultimate win,

τα prumium την εχουν?ευχαριστω Λευτερης:)

Link to comment
Share on other sites

εαν εχεις κανει ακτιβατε .... κτλ , μην μπενεις σε μπελαδεσ φορματ , εγκατ. παιχνιδιών . Εαν δν εχεις, οταν σου ζητησει η Μ$ κωδικό αλλαξέ τα . Το λινκ σου δειχνει παντως αναλυτικοτατα τις διαφορες. Εγω προτεινω να μην τα αλλαξεις .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Αρχική απάντηση από ilion10

παιδια για να μην φτιάχνω καινούργιο topic,υπάρχει τρόπος τα αγγλικα vista να γίνουν ελληνικά?Έχω τα english vista home basic!

απο οσο γνωριζω παληκαρι,μονο τα vista ultimate,το πληρες πακετο εχεις την δυνατοτητα να αλλαξεις γλωσσα,αν κανω λαθος παρακαλω να με διορθωσετε:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.