Jump to content


Microsoft habu mouse problem


nikostz9

Recommended Posts

δυστηχως εκανα το λαθος και αγορασα το συγκεκριμενο mouse χωρις να εχω διαβασει απο πριν τα τοσα προβληματα που εχει με τους drivers για να δουλεψει σωστα το ποντικι.

το προβλημα ειναι οτι οι drivers μπαινουν κανονικα αλλα το ποντικι δεν αναγνωριζεται σαν microsoft habu αλλα σαν "ποντικι συμβατο με HID".

AΝ καποιος εχει το συγκεκριμενο ποντικι και το εχει καταφερει να δουλευει σωστα με τους drivers-firmware κλπ. σε windows xp pro sp2 ας με βοηθησει παρακαλω.:cry:

Link to comment
Share on other sites

ναι το ποντικι λειτουργει κανονικοτατα.

ειναι απλα θεμα drivers απο οσο διαβαζω και σε αλλα φορουμ.

φαντασου χωρις τους drivers παιζει και καλυτερα, με το που βαζεις τους drivers se καποια fps παιχνιδια που δοκιμασα πχ cod2 δε μπορεις να παιξεις γιατι ειναι σα να τρεμει η οθονη οταν κουνας το mouse.

για αυτο λεω αν το εχει και κανεις αλλος αυτο το mouse και εχει βρει καμια λυση να βοηθησει γιατι εχω απελπιστει πλεον.:( :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.