Jump to content



BOINC & M$ ISA [solved]


Wizard!

Recommended Posts

Πως μπορώ να περάσω το BOINC από τον M$ ISA?

Θα μου πείτε, πήγαινε Options > HTTP Proxy > Use Proxy server και βάλε τις ρυθμίσεις... Αμ δε... :...:

Το πρόβλημα είναι ότι o ISA είναι ρυθμισμένος να ζητάει authentication που στέλνει τα passwords encrypted ενώ το BOINC (από ότι κατάλαβα) τα στέλνει plain text κι έτσι δεν γίνεται το authentication.

Διαβάζοντας διάφορα φόρουμς η λύση που προτείνουν είναι o Advanced Proxy Server, ένας μίνι proxy που δουλεύει με NTLM authentication και βάζεις το BOINC να στέλνει σε αυτόν, κι αυτός με τη σειρά του στον ISA όπου παίζει σωστά.

Το θέμα είναι ότι το post είναι του 2004 και δε δουλεύουν τα links... Που μπορώ να τονΕ βρώ? Κάτι αντίστοιχο? Όσο πιό ελαφρύ κι απλό γίνεται :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Μόνος μου τα λέω, μόνος μου απαντάω...

Βρέθηκε λύση! Εγκαθιστάς το M$ Firewall Proxy Client που δρομολογεί αυτόματα όλα τα πακέτα από τον ISA και βγάζεις τη ρύθμιση από το BOINC (και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιεί proxy) αφού ο client τα δρομολογεί by default. :T:

Ένα, η καλύτερα δύο (τσιγκουνιές θα κάνουμε?) μεγάλα ευχαριστώ στο Rockerus :worship:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.