Jump to content



Τι ναι τούτο?


Nod22

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους!Σήμερα το πρωί,σ ένα φίλο κατα την εκκίνηση των windows,εμφανίστηκε το εξής μνμ: Eplorer.exe - Εσφαλμένη εικόνα

Η εφαρμογή ή το DLL ''c:\windows\system32\browser.dll'' δεν είναι μια έγκυρη εικόνα των windows.Eλέγξτε την σε σχέση με την δισκέτα εγκατάστασης.

κ το σύστημα δεν bootarei τελικά!Διορθώνεται αυτο ξέρετε?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς τον :T:

1) ’λλαξε τον τίτλο σου σε κάτι αντιπροσωπευτικό, όπως "Δεν bootάρει το PC, σφάλμα browser.dll" για να πάρεις περισσότερες απαντήσεις ;)

2) Σε safe mode μπαίνεις;

3) Windows repair δοκίμασες;

4) Έχεις περάσει κάποιο software ή hardware πριν γίνει αυτό;

5) Τι Windows έχεις;

Link to comment
Share on other sites

Sory για την καθυστέρηση παίδες,έχουμε κ λέμε,φορματ προχθές του κάναμε,κ ούτε με safe mode έμπαινε,κ repair δεν γίνοταν,του βγαζε κάποιο μην κ δεν μπορούσε να κάνει όυτε copy to αρχείο!Βρήκαμε την αιτία όμως που έγινε αυτο :) πριν γίνει αυτό,κατέβασε μπόλικα microsoft updates!K προφανώς κλείδωσαν!Ξαναέκανε φορματ μιας κ δεν μπορούσε να περιμένει να το κοιτάξουμε μαζί κ όλα καινούρια πάλι!Ελπίζω βέβαια να μην το έκανε άδικα,εαν κ εφόσον υπήρχε άλλος τρόπος!Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.