Jump to content



Πρόβλημα. Δεν δουλεύει το δεξι κλικ στην Διαχείρηση αρχείων


rasel

Recommended Posts

Το πρόβλημα το δημιούργησα τρέχοντας ένα exe και από τότε χάθηκε το δεξί κλικ στη διαχείριση αρχείων και στον ie7 σε μερικές επιλογές του μενού μου βγάζει το μήνυμα 'this operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator' . Επίσης στο internet options μου βγάζει 'some options are managed by your system administrator'. Νομίζω ότι έχουν γίνει κάποιες αλλάγες στη registry αλλά δεν ξέρω πως να τις βρω. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Έχω xp sp2 ελληνικά και ie7 english.

Link to comment
Share on other sites

Κατέβασε το Norton Windoctor και τρέξτο. Το είχα πάθει πολλές φορές αυτό που λες και μόνο έτσι κατάφερα και το έλυσα (παρόλο που είμαι αντι-νορτονικός)

Link to comment
Share on other sites

Με την επαναφορά συστήματος διορθώθηκε το πρόβλημα και ευχαριστώ τον poly γι'αυτό αλλά δεν θα μάθουμε τα υπεύθυνα κλειδιά στη registry. τεσπα ίσως κάποια άλλη φορά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.