Jump to content

poly

Premium Members
  • Posts

    364
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by poly

  1. poly

    BioShock Infinite (III)

    Και έδω βλέπω 95°C. Να είναι καλά η εγγύηση της 570 γιατί πάνε και βάζουνε 3 heatpipes των 6χιλ. =150watt σε 200watt GPU. Anyway, το ποστ είναι για την ταινία: The Imaginarium of Doctor Parnassus[2009] :yes4: ή οποία νομίζω έχει δώσει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι.
  2. Το ΙΗS το έβγαλε, πάει και αυτός ο βήχας!
  3. poly

    BioShock Infinite (III)

    Review 9.5/10
  4. poly

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Και στην 570...
  5. poly

    Ποιο media player χρησιμοποιείτε;

    WMP για audio, στα μεγάλα κέφια foobar. MPC-HD με madVR renderer, γιατι η Μικρομάλακη μπορεί να έφτιαξε το audio στα λειτουργικά της, αλλά το video-photo quality δεν το γνωρίζουν.
  6. poly

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Ναί, οι κακές συνήθειες η αληθεία είναι δυσκολό να κοπούν.:baby:
  7. poly

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    CTD και driver stopped responded πρέπει να είναι αιτία ασταθές μηχανήματος. Τουλάχιστον στο δικό μου μηχάνημα, χρειαστηκέ να κατεβάσω ΟC για να μην έχω αυτα με μια GTX 570. Πριν ήταν επάνω μια HD5850 και επαίζε σταθερά με τις ώρες, μέρες...
  8. poly

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Γενικά αφήνουμε 40-50mhz αέρα στο oc των GPU. GTX 570 δεν παίζει το demo "Drivers Garage" με 3χχ drivers.
  9. poly

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Άμα γίνει και αυτό, γυρνάω Mac ASAP. χαχα Δώστους χρόνο, ναι δεν είναι σωστοί οι drivers + cpu overhead μεγαλύτερο. 295.73 ftw.
  10. poly

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Max Payne 3... τι έφτιαξε πάλι η RockStar
  11. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Το βρήκα στους 10.10α τον hotfix δηλαδη για 68χχ. Οπου στην registry MLF_NA το κανουμε 0. Ειναι το κλειδι που χρειαζεται για να φανεί το Morphological Filtering στις 5χχχ. Το τσεκάρουμε, και αυτο ήταν, κάνει ένα συγκεκριμενο, μη παραμετροποιησιμο, ΑΑ. Δεν προγραμματίζεται δηλαδη σαν το κανονικο ΑΑ, και μάλιστα ειναι και ασύμβατο με αυτό, εκτός από το MSAA. Έτσι δουλέυει κάλυτερα με το "Use Application Settings" checked, ώστε να είναι απενεργοποιημένο το κανονικο ΑΑ. Και απλά τσέκαρουμε το "Morphological Filtering". Τώρα αυτό δουλεύει, ασχέτα αν δεν έχει επιλογή AA στα options το παιχνιδι που τρέχουμε.
  12. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Καλά, αυτό το AA δεν υπάρχει... Η ΑΤΙ μας έφτιαξε για τα καλά. Επιτέλους ΑΑ παντού. Ας είναι και faux, την δουλεία του την κάνει άψογα. GTAIV MLAA checked :clap: MLAA forced. ΜLAA off.
  13. poly

    Soundtracks που σας άρεσαν σε βιντεοπαιχνίδια :)

    GTA IV : Massive B Radio Soundsystem 96.9 Chezidek - Call Pon Dem - [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JckfvBDmspo]YouTube - GTA IV - Massive B Radio : Chezidek - Call Pon Dem[/ame]
  14. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Διαφωνώ. Πρώτα χτίζεις γερές βάσεις. μετά στοχευείς την κορυφή. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι υπηρχέ μία έγκυρη πληρόφορια, την οποία καταθέσα γιατί έχω την εντύπωση οτι στην τέλικη μπορεί και να κυνηγάμε μάγισσες. Και προσοχή για έπισημους οδηγους μιλαει ο άνθρωπος. Και μόνο για upgrade. Για τα υπόλοιπα, μπορεί και να χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Προσωπίκα, ακολουθώ αυτό το μοντέλο του terry macedon γιατί βλέπω να δουλεύει. Ε και άμα προκύψει κάτι, βλέποντας και κάνοντας θα λυθεί.
  15. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    ΑΤΙΜΑΝ μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα και μην διαστρεβλώνης την πραγματικοτητα. Ξαναδιαβασε το post !! Τι γράφω, ξέρεις να διάβαζεις? Tι κανόνες και πράσινα άλλογα. Προσωπίκα γέγονοτα που είδα στο συστήμα μου εκφράζω. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ "ΚΑΝΟΝΕΣ". Και για να καταλάβεις λίγο καλυτερα αυτο που λέει ο terry με την ΑΜΔ η οποια λεει άλλα θα σου δώσω ένα παραδειγμα, μπας και το νιώσεις κάλυτερα. Πάς στο γιατρό λοίπον και σου λεέι "Μέγαλε, έχεις σκισει το κέφαλι σου.Χρειαζεσαι 4 ράματα, μια αντιβιώση και ένα αντιτετανικο εμβολιο." Κάλα λες έσυ και τα κάνεις όλα αυτα κατα γραμμα. Πας σε μια έβδομαδα να βγαλεις τα ραματα και σου ξαναλεει ο γιατρος. "Κοιταξε,η αντιβιωση γραφτίκε για μια στις εκατό που κολλησεις ένα μικροβιο. Πιο πολυ για να είμαι εγώ καλυμένος σαν γιατρός, στην γραφω. Μην πάθεις και καποια μολυνση. 'Εγω άμα ήμουνα στη θέση σου και με τις σύνθηκες που μου πέριεγραψες, έπεσες στο μπάνιο σου μου είπες, δεν θα την έκανα." Με λίγα λόγια η ΑΜΔ εκφράζει την έπισημη θέση για να είναι αυτη καλυμενη. Ο τερρυ εκφραζει την εμπειρικη του πρακτική, ε και αυτο αναφερω, το οποιο το βρισκω λογικο και συνεχιζω λεγοντας πως αυτο κανω προσωπικα. Μιας και είναι πιο ανωδυνο, γρηγοροτερο και στην τέλικη άμα γίνει η στραβη, θα το δούμε. Ε, και μια παρατηρηση που έκανα σε vista 32, ειναι οτι άμα δεν βγαινει το stream μενουνε 3-4 atixxx.dll στο system32 folder των windows μετα απο unistall του CCC. 'Oσο για τα προβλήματα των windows που αναφερεις οτι δεν τα λενε οι "ειδικοι" της AMD. E, καλα κάνουνε γιατι δεν έχουν και οι ιδιοι το αλλανθαστο. Ισα ισα που ο κόσμος το έχει τουμπανο και αυτοι κρυφο κάμαρι.:to_pick_ones_nose3:
  16. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Μέχρι σήμερα δεν έχει χρείαστει να βάλω application profiles. Οπότε δεν ξέρω πως συμπεριφερονται. Αλλά σε βεβαιώνω οτι παλαιότερα που έκανα unistall τους drivers, έπρεπε να βγαίνει πρώτα το steam sdk αλλιώς δεν καθάριζε το σύστημα. Άλλη μια φορά, κάτι στραβές με την C++, οπότε και αυτην unistall πριν. Mετά δίπλο reboot για να γράψει στην registry ο default driver των windows. Και τέλος να μπεί ο driver μαζί με το sdk.
  17. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    10 ημέρες πριν εδω Προσωπικά, έτσι έκανα την τελευταία αναβάθμιση, upgrade από επάνω και από εδώ και στο εξή έτσι θα συνέχισω και δεν παέι να λέει ο κάθε "ειδικός" ότι θέλει. Όταν υπάρξει πρόβλημα, έ, τότε θα γίνει απέγκατάσταση με διπλό reboot και ότι άλλο χρειαστεί για να συνέλθει το σύστημα.
  18. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Τίποτα, παιδιά απλά εγκατάσταση από επάνω για upgrade, έτσι δήλωσε στο [H] o Τερρυ Μακεδώνας. Για downgrade δεν είπε τίποτα όμως.
  19. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    OMFG!!! Βρέχει drivers στην μέση του καλοκαιριού. Τρείς επίσημοι και δύο beta σε 10 ημέρες από την ΑΜΔ.
  20. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Ναι, αλλα αν εκανες ένα κόπο να διαβασεις το thread θα έβρισκες να δήλωνει οτι δεν πέιραζει τον driver σε καμία πέριπτωση, ουτέ αλλάζει την ποιοτητα απείκονισης οπως οι tweakforce και οι Omega.
  21. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Έγω προσπέρασα... μόνο για αρχείο θα είναι καλοί.
  22. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Οι servers εχουν πέσει έκει στην ΑΜΔ. Driver download γιοκ για την ώρα. Εdit: Εδωσε επιτελους download λινκ Όλοι περιμενουμε ενα καλο driver, φαίνεται.
  23. poly

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Περίεργο, μόνο στην ΑΤΙ συμβαίνει αυτό, άλλων εταιρειών οδηγοί συμπεριφέρονται κανονικά και κρατάνε τις προσωπικές ρυθμίσεις όπου κάποιος ορίζει. Για το άλλο, έχεις κάτι? Βλέπεις επιμενω γιατί μπορει μελλοντικα να υπαρχει ασυμβατοτητα στο xml profile λόγω ανανεώσεων των οδηγων, την οποια θα ηθελα να την αποφυγω επειδη δεν χρησιμοποιω την συγκεκριμενη ρυθμιση. Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.