Jump to content



Προβλημα με κοινοχρηστο φακελο


ramolimento

Recommended Posts

Ξαφνικα ο κοινοχρηστος φακελος που εχω στο οικιακο ασυρματο δικτυο μου εμφανιζει καποιο προβλημα, συγκεκριμενα οτι βαζω μεσα σε αυτον για να το παρει το αλλο pc δε μπορει να διαγραφει ουτε να μετακινηθει. Βγαζει το μυνημα "Cannot delete (αρχείο): Ιt is being used by another person or program. Close any programs that might be using the file and try again"

Ως τωρα δεν υπηρχε τετοιο μυνημα ουτε και τρεχω καποιο προγραμμα που να τον χρησιμοποιει.

Αν συνεχιστει αυτη η κατασταση κινδυνευω να γεμισω με αρχεια που θα μου πιασουν ολο το χωρο, μηπως εχετε καμμια ιδεα τι να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να αποσυνδεθείς απο το δίκτυο και να επιλέξεις το φάκελο να μην είναι κοινόχρηστος. Αν έχεις χρόνο κάνε και κανένα σκανάρισμα το δίσκο για ιούς, τρόγιαν, spyware κλπ.

Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Firewall και το Antivirus.

Μπορεί να τρέχει κάποιο πρόγραμμα στο παρασκήνιο και να μην το βλέπεις.

Link to comment
Share on other sites

Mια ερωτηση, για να καταλαβω, που τοσο καιρο μαλλον αγνοουσα:

Για να μεταφερω αρχεια απ το ενα pc στο αλλο μεσω καποιου κοινοχρηστου φακελου πρεπει να υπαρχει και remote connection(να μπαινω απ το ενα pc στο αλλο pc) ή αυτο δεν ειναι απαραιτητο?

Μπορω να κανω copy-paste και cut-paste?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.