Jump to content



X-Fi & Live! μαζι???


GeoBros

Recommended Posts

Λοιπόν...

Θέλω να έχω τα ηχεία στην X-Fi και τα ακουστικά στην Live!

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δουλεύω ταυτόχρονα την X-Fi και την παλιά μου Live! στο ίδιο μηχάνημα? Μόλις τις δοκίμασα και τις δύο αλλα με το που εγκαθιστώ την Live! μπερδεύονται οι drivers και δε βλέπω μετα την X-Fi.... :confused:

Με την on-board βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα προτιμώ τη Live γιατι η άλλη είναι μαύρα χάλια....:...:

Link to comment
Share on other sites

λόγω του ότι έχω ένα μίκτη στο line-in(τον χρειάζομαι γιατί ηχογραφώ συνέχεια) δέν χωράει το βίσμα των ακουστικών!!!!! ασε που βαριέμαι κάθε τόσο να σκίβω πίσω απο το pc κ να βαζω-βγάζω τα βίσματα....;)

Link to comment
Share on other sites

Είχα παρόμοιο θέμα και άλλαξα τα καλώδια. Έφτιαξα δύο με mini-Din αντί για κανονικά και έπαιζε μιά χαρά. Οι απώλειες είναι μηδαμινές αν πάρεις επίχρυσα (2-3) και κάνεις καλά τις κολλήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Μα με τα ακουστικά είναι που καταλαβαίνεις την "τρομερή διαφορά" εφόσσον βέβαια είναι καλά....άλλαξα βίσματα αλλα κ πάλι δέ χωράει....έχουν χοντρό καλώδιο κ δέ μπορώ να πάρω μικρότερα....τεσπα.....

Link to comment
Share on other sites

Και εγω εχω καλα ακουστικα αλλα τα εχω στην onboard καρτα ηχου. Βεβαια δεν ασχολουμαι επαγγελματικα με τον ηχο αλλα δεν παρατηρησα καποια αρνητικη διαφορα απο την live που ειχα κι εγω. Ισα ισα που ειναι καλυτερη. Και εχω βαλει τα ηχεια πισω και επειδη μου προσφερει το κουτι εξοδο απο πανω (μπροστα σε αλλα κουτια) και η καρτα επισης, τα εχω βαλει εκει. Και μαλιστα την εξοδο απο πανω την αναγνωριζει ως αλλη καρτα ηχου το προγραμμα. Οπότε όποτε θελω αλλαζω απο την μια στην αλλη. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.