Jump to content



Vipower VPA-3528T Ide to Usb--Προβλημα


Recommended Posts

Πηρα το συγκεκριμενο ide to usb εβαλα μεσα τον σκληρο μου(φορμαρισμενος ηδη,αρα δεν ειναι αφτο το προβλημα),και το λαπτοπ δε τον αναγνωριζει.ποιο θα μπορουσε να ναι το προβλημα μου?να επισημανω πως εχω windows vista home ελληνικα,περιμενω καποια βοηθεια γιατι φρικαρω λιγο.θενξ:)

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι πως έχεις δώσει έξωτερικη τροφοδοσία έτσι; Γιατί απ' ότι είδα είναι για 3,5" δίσκους. Επίσης έχεις κάνει σωστά τις συνδέσεις; Τέλος δοκιμασέ το και σε κανένα άλλο λειτουργικο γιατί στο site της κατασκευάστριας εταιρείας δεν αναφέρονται πουθενά τα Vista. Στο BIOS τον βλέπει σαν USB HDD;

Link to comment
Share on other sites

Δες από δεξί κλικ επίσης στο "Ο υπολογιστής μου" -> Διαχείριση -> Διαχείριση Δίσκων αν το βλέπει από εκει και τσέκαρε επίσης να δεις αν είναι δυναμικός η βασικός. Πιθανότατα αν δεν είναι βασικό το διαμέρισμα να χρειαστεί να το κάνεις που συνεπάγεται -> φορματ. Την έχω πατήσει και εγώ κάποτε έτσι και καθόμουν με τις ώρες για το backup δυστυχώς.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.