Jump to content



εγκατάσταση panel


AGRIMI

Recommended Posts

αγόρασα το aerocool coolpanel 2. εκτός το πλήθος καλωδίων και την απαίσια ποιότητα κατασκευής παρέχει πλήθος δυνατοτήτων.

το πρόβλημά μου είναι ότι δεν γνωρίζω που να βάλω τους αισθητήρες θερμοκρασίας(σε ποιο σημείο ακριβώς(σε ψύκτρες και ανεμιστήρες)).οι αισθητήρες είναι μέσα σε σκληρό πλαστικό το βγάζω? επίσης τα 3pin τα συνδέω μόνο με το panel ή πρέπει να συνδέσω και με την μητρική?

Link to comment
Share on other sites

τα 3πινα με το πανελ μονο , τα πλαστικά ειναι κατι κιτρινα αν δν κανω λάθος , νομιζω οτι δν τα βγάζεις και για τους αισθητήρες βαλ΄τους μακρια απο τους ανεμιστηρες ωστε να λενε πργματικη θερμοκρασια

Link to comment
Share on other sites

οι αισθητήρες είναι κίτρινη και είναι μέσα σ' ένα πλαστικό σωληνάκι.το βγάζω το σωληνάκι? στην cpu που κοντά τον βάζω τον αισθητήρα?

Link to comment
Share on other sites

δν ξέρω που να το βάλλεις , αν βγαλεις την ψυκτρα και το τοποθετήσεις πανω στον επεξεργαστη θα υπάρξει κάποιο προβλημμα ???

Το σωληνάκι λογικά το βγάζεις αλλά για να μην σε πάρω στο λαιμό μου , δοκίμασε πρώτα χωρίς να το βγάλεις ..

Κανένας που να ξέρει περισσότερα να μας βοηθήσει ρε παιδιά ....

ΥΓ ειναι καλό αξίζει ? πώς το βλέπεις ?

Link to comment
Share on other sites

δοκίμασα την ταχύτητα του cardreader κι είναι ικανοποιητική , έχει αρκετές υποδοχές, ρύθμιση και παρακολούθηση 4 ανεμιστήρων, η ποιότητα κατασκευής για αμερικάνικο προϊόν είναι για τον π..τσο. γενικώς πολύ καλό.

Link to comment
Share on other sites

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ CHIP!!!!!!!!!

Ο αισθητήρας πρέπει να τοποθετηθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στο chip (πάνω στην ψύχτρα) αλλά προς θεού όχι σαν σαλαμάκι στο σάντουιτς! Αν τον βάλεις ανάμεσα θα πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά από την πίεση και άντε να βρεις μετά ανταλλακτικό. Έπειτα αν τον βάλεις ανάμεσα δεν θα μειώσεις την επαφή ψύχτρας-chip; ;) Όσο για το πλαστικό, αν εννοείς μια μεμβράνη, όχι, δεν τη βγάζεις. Τώρα αν εννοείς κάτι άλλο δεν μπορώ να βοηθήσω αν δεν δω τι λες...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από nik92

skeftomoyna na to xtyp;hsv pali;a all;a sthn pore;ia allaja gn;vmh epeidh sto kaino;yrgio koyti gia na ta blepv ua eprepe na anoigv to kapaki opote...

Ελληνικά αρχηγέ!

Link to comment
Share on other sites

Ναι, το πλαστικό αυτό το βγάζεις. Είναι απλώς για να προστατεύει τους αισθητήρες από ζημιά στη συσκευασία. Το μέσα το πορτοκαλί μη βγάλεις (δε βγαίνει έτσι κι αλλιώς έτσι απλά...). :)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως έβαζα τον αισθητήρα της cpu ανάμεσα σε επεξεργαστή και ψύχτρα.(σαλαμάκι) Βέβαια πρόσεχα να μην είναι όλη η έκταση του ανάμεσά τους. Απλά έχωνα μια μικρή μυτούλα κ ήταν τζιτζί. Κατα τ'αλλα μου χάλασε από την πολύ χρήση και όλοι οι ανεμιστήρες γκαζώναν χωρίς να υπακούν στο πάνελ!

Πάντως είναι πολύ χρήσιμα τα άτιμα. Εγώ έβαλα τους αισθητήες ώς εξής: ένα για cpu, ένα πάνω στο δίσκο, έναν στη μέση του κουτιού και τον 4ο στο πλάι του τροφοδοτικού.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.