Jump to content



PC για CAD, για αρχιτεκτονα


Lakis!

Recommended Posts

Λοιπόν.........θελω να βοηθησω οικογεννιακό πρόσωπο, αρχιτεκτονα, στην αγορα υπολογιστη.

Κυρίως χρησιμοποιεί AutoCAD αλλά στο μελλον θα χρησιμοποιεί κ άλλα προγράμματα 3διαστατης σχεδίασης...

Αυτά τα προγράμματα μπορουν να λειτουργήσουν ικανοποιητικά με ισχυρό επεξεργαστή και μπολικη μνήμη ή χρειαζεται κ ισχυρή καρτα γραφικών?

Πιο ειδικά......το πόσο καλή είναι μια κάρτα στο direct3D api έχει σημασιά για αυτά τα προγράμματα? Δηλ μια 8800 θα βοηθάει καλύτερα από μια FX 5900? Ή χρειάζετε επαγγελματική, για παραδειγμα quadro για να υπαρχει διαφορα?

Σορυ αν δεν έβαλα το θέμα στην σωστη κατηγορια.............

Link to comment
Share on other sites

Δεν μου κάλυψε κ τόσο τις απορίες! Ευχαριστώ πάντως!

Μπορώ να κάνω μια 5900 Quadro? Με το rivatuner θυμάμαι γινόταν η modήφα....θα το ψάξω.......σε αυτό που θέλω να καλυφθώ κυρίως είναι αυτό:

"Πιο ειδικά......το πόσο καλή είναι μια κάρτα στο direct3D api έχει σημασιά για αυτά τα προγράμματα? Δηλ μια 8800 θα βοηθάει καλύτερα από μια FX 5900? Ή χρειάζετε επαγγελματική, για παραδειγμα quadro για να υπαρχει διαφορα?"

Έψαξα λιγάκι για μερικά προγράμματα CAD κτλ, κ άλλα στις απαιτήσεις έχουν απλή κάρτα με υποστήριξη για direct3d api κ OpenGL κ άλλα έχουν απαίτηση από workstation κατηγορία κάρτας......θα ρωτήσω πιο προγραμμα συγκεκριμένα χρησιμοποιεί το πρόσωπο που αφορά την αγορά κ θα επανέλθω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.