Jump to content



HP Photosmart D5160 και Media Player προβλημα


man@ice

Recommended Posts

Αγόρασα έναν εκτυπωτή HP Photosmart D5160 ο οποίος λειτουργεί μια χαρά αλλά συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο με τον Media Player. Συγκεκριμένα έχω Vista Ultimate 32bit και ως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με την λειτουργία τους. Εγκατέστησα κανονικά το software που έχει η HP στο site της για τον συγκεκριμένο εκτυπωτή χωρίς να μου βγάλει κάποιο λάθος και μετά την εγκατάσταση λειτουργεί μια χαρά και ο εκτυπωτής καθώς και όλες οι συσκευές του συστήματος.

Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι όταν πάω να ανοίξω κάποιο αρχείο ήχου ή βίντεο τα οποία ανοίγουν αυτόματα με τον Windows Media Player (αυτό χρησιμοποιώ πάντα) τότε ενώ ξεκινάει να ακούγεται ο ήχος στο background δεν υπάρχει πουθενά παράθυρο του Media Player! Ακόμα και εάν πατήσω κάποιο άλλο ακριβώς μετά δεν γίνεται τίποτα διαφορετικό, δηλαδή ξεκινάει να ακούγεται και αυτό (είτε ήχος είναι είτε βίντεο) αλλά παράθυρο ούτε για δείγμα. Όσο αναπαράγεται το αρχείο στο Task Manager στην καρτέλα Applications δεν υπάρχει καθόλου ο Media Player αλλά υπάρχει στην καρτέλα Processes. Εάν κάνω τερματισμό του Media Player απο εκεί τότε σταματάει και εάν δοκιμάσω να ξανανοίξω ένα άλλο αρχείο αμέσως μετά τότε ανοίγει κανονικά το παράθυρο του Media Player! Εάν όμως σταματήσω το playback και δοκιμάσω αργότερα μετά απο λίγα λεπτά τότε άντε πάλι μια απο τα ίδια.

Φυσικά έχω δοκιμάσει ουκ ολίγα restart και απεγκαταστάσεις διάφορων εφαρμογών αλλά δεν αλλάζει κάτι. Όταν όμως κάνω απεγκατάσταση του εκτυπωτή και των οδηγών του τότε όλα παίζουν κανονικά! Έχει αντιμετωπίσει κανένας κάτι παρόμοιο με HP εκτυπωτή και Windows Vista; Στην σελίδα της HP δεν αναφέρει κάτι και έχω δοκιμάσει και με τα 2 πακέτα που έχει για τον D5160 για Vista.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.