Jump to content



Πρόβλημα BF2 - "Υπάρχει προβλημα με την σύνδεση σας"


perp

Recommended Posts

Το τελευταίο καιρό όταν παίζω online BF2 και οταν o γύρος πάει να τελειώσει (πχ σκορ 75-1) μου βγάζει το εξής μήνυμα "There is a problem with your connection". Το μήνυμα μένει στην οθόνη μέχρι να τελειώσει ο γύρος δηλαδή κάπου στα 4-5 δευτερόλεπτα, μετά εξαφανίζεται και εμφανίζει κανονικά τα stats του παιχνιδιού. Συνήθως αυτό το παρατηρώ όταν παίζω σε ξένους servers (ranked κιόλας) και σπάνια στον GR-OF (1-2 φορές). Με τι έχει να κάνει? το ping μήπως?

Βασικά δεν βλέπω να δημιουργεί κάνα άλλο πρόβλημα αλλά όπως και να το κάνουμε είναι λίγο σπαστικό...

EDIT: Κατά την διάρκεια του μηνύματος λάθους το παιχνίδι freezάρει, μπορώ να μετακινώ το ποντίκι, να βλέπω αριστερά, δεξιά, πάνω, κάτω αλλά όχι να μετακινηθώ.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ ρε guys!!! βασικά και τώρα που έπαιζα για 1,5 ωρίτσα πάλι τα ίδια έκανε σε ένα γαλλικό σερβερ αυτήν την φορά... να δω πόσο θα κρατήσει και αν είναι θα κάνω πάλι clear installation!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.