Jump to content


over the clock...


v.djay!

Recommended Posts

Ίσως να φταίει ο p4 3gh 2mb l2,ίσως να φταίει ο sata2 (κ οχι raptor:022: ),ίσως το chipset της asus p5b-v,ίσως πολύ απλά να φταίνε οι 2x512 corsair 4-4-4/12 σε συνδιασμό με τν p4...επειδή απ΄τον επεξεργαστή δν πρόκειται να βγάλω πολλά υπερχρονίζοντας τον,έλεγα να ρίξω τα timings στις ram...επειδή είναι η πρώτη φορά θα ήθελα κάποιες οδηγίες(πώς γίνεται,αν θα βοηθούσε η ΄λλαγή της ψύκτρας τους) αλλά κ' κάποιες συμβουλές(βασικά αν αξίζει)

σε λίγους μήνες σκέφτομαι να πάρω νέο cpu...6600 ή Core 2 Quad Q6600

Link to comment
Share on other sites

Απλα θα πας στα bios στις ρυθμισεις τον μνημων και εκει που λεει

cas#latency θα εχει 4..(εσυ το μειωνεις στο 3πχ) εν συνεχεια απο κατω το

ras to cas#delay θα εχει παλι 4

ras#percharge .....

Cycle time(trc) .....

Oπως εδω πχ...

post-6407-1416073099,3821_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τωρα το αν αξιζει εσυ θα το καταλαβεις στις επιδοσεις του υπολογιστη σου ;) και το αν χρειαζετε να παρεις ψυκτρα για ραμ... οχι! Φυσικα και δεν χρειαζετε...η διαφορα ειναι πολυ μικρη...αν το κουτι σου εχει καλη ροη του αερα τοτε δεν εχεις προβλημα απο θερμοκρασιες στις ραμ οσο και να ριξεις τα timings..Επαναλαμβανω ομως το συστημα σου εσυ θα δεις αν τρεχει καλα... ;)

:jump1:

Kαι εδω αλλη μια εικονα αν δεν ξερεις πως θα το κανεις. -->

post-6407-1416073099,4008_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

αν απο κλοκαρισμα επεξεργαστη δε θα δεις 1 βελτιωση τοτε απο κλοκαρισμα μνημης δε θα δεις 10. παντως αμα ειναι σε λιγο να κανεις αναβαθμιση αστο το καιμενο σφιγκουν και οι ζεστες...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.