Jump to content

πρόβλημα με τη θερμοκρασία


crio
 Share

Recommended Posts

Πριν κάμποσο καιρο επειδί η παλιά μου μητρική κάηκε αναγκάστηκα και λόγω οικονμικών δυσχερειών να πάρω την ashrock που βλέπεται στην υπογραφή μου.Απο τότε παρατήρησα οτι όποτε έκανα επενεκίνηση η θερμοκρασία απο 30-36 βαθμούς πήγεναι στους 44-52 idle.

Αυτό το διαπίστωσα και μέσω του speedfan αλλα και μέσω bios.Τι φταίει?

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα να δεις τα προγραμματα δε λενε συνηθως αξιοπιστες πληροφοριες οποτε αν γενικοτερα δεν εχεις καποιο προβλημα αστο οπως εχει!

Link to comment
Share on other sites

Tα προγραμματα χρησιμοποιουν τους αισθητηρες της μητρικης οποτε ειναι φυσιολογικο να δειχνουν την ιδια θερμοκρασια με το bios.

Το θεμα ειναι να μην εχεις καποιο προβλημα!

Link to comment
Share on other sites

Ποτε σου κολλαει?Εχεις τρεξει κανενα prime να δεις τι γινεται?Απο οτι βλεπω το εχεις ανεβασει το μηχανακι σου και το πιθανοτερο ειναι να μην παιζει η νεα μητρικη το ιδιο καλα με την παλια, οποτε ισως να πρεπει να το χαμηλωσεις λιγο.

Επισης βαβαιωσου οτι η ψυχτρα εχει πατησει καλα !

Link to comment
Share on other sites

1)Τι εννοείς το έχω ανεβάσει?Αυτή είναι η stock συχνότητά του

2)Η ψύκτρα και καλα πατάει και η θερμοαπαγωγική καλή είναι

3)Μπορεί να φταίει μόνο η μητρική γι'αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.