Jump to content



δε βλεπει usb flash-ακι αμα ειναι ταυτοχρωνα και το σκανερ συνδεδεμενο!!!???


tolis861416003225

Recommended Posts

τι γινεται ρε παιδια? οτι εχει να κανει με φλας μεμορυ δε το βλεπει... δλδ το βλεπει αλλα κρεμαει το συστημα ή οταν βαζει οδηγους ή οταν με τα 100 ζορια το εγκαταστησει παω να το ανηξω....:nothing: πριν απο λιγο λεω μηπως τιποτα επιδη εχω αρκετες συσκεβες usb (μονο 1 ομως τραβαει ρευμα απο τη usb) τα παιζει για καποιο λογο ο κοντρολερ? βγαζω τα παντα βαζω μετα μονο ενα στικακι και ολα κανονικα!!!! :tomato: κανω δοκιμες και καταληγω στο συμπερασμα οτι αυτο το κανει ΜΟΝΟ αν συνδεσω ΚΑΙ το σκανερ. ολες τις συσκεβες τις βλεπει κανονικα πλην οσως εχουν φλας μεμορυ......:boxed::unsure: τι μπορει να παιζει???? το οτι το καλωδιο usb του σκανερ ειναι καπου 2 μετρα(οχι μπαλομενο, κανονικο ετιμο 2μετρο το πηρα) εχει να κανει?:wassat:

Link to comment
Share on other sites

ναι ειναι παρα πολυ παραξενο οντως... και εγω δε μπορω να βρω λυση γιαυτο ποσταρω εξαλου...αλλα να αγορασω χαμπ ετσι για να δοκιμασω μηπως και στρωσει....τωρα βεβαια ουτε το σκανερ το χρησιμοποιω καθε μερα ουτε το στικακι οποτε θα κανω εναλαγες αλλα ειναι πολυ βλακεια και θα ηθελα να μαθω και το γιατι συμβαινει κιολα ολο αυτο...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.