Jump to content



Aπό SCART σε VGA?


Wizard!

Recommended Posts

Έχω σπίτι δανεική για λίγες ημέρες, μια συσκευή αντιγραφής VHS2DVD. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω τηλεόραση και δε μπορώ να δω στα μενού τι γράφει για να κάνω τις διάφορες διαδικασίες...

Υπάρχει τρόπος να συνδέσω την έξοδο από το SCART σε VGA οθόνη? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει και η αλλη πιο οικονομικη λυση, να πας σε εναν φιλο σου, συγγενη, γνωστο και να το βαλεις στην δικη του τηλεοραση και να κανεις τη δουλεια σου. Και φυσικα υπαρχει και μια αλλη λυση, να αγορασεις τηλεοραση. Ειναι πιο φτηνη απο 100!!!

Link to comment
Share on other sites

Η καρτα γραφικων σου εχει video-in? Με video-in και ενα δωρεαν προγραμματακι, βλεπεις ο,τι θες. Κανει και capture πιο πολυπλοκα ομως αλλα ειναι ιδανικο για να βλεπεις ο,τι θες. Και κανεις και την δουλεια σου.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά έχει Video In, αλλά δεν έχω καταφέρει να εγκαταστήσω τους drivers ούτε στα Vista, ούτε στα ΧΡ... Aν τελικά καταφέρω, με ποιό προγραμματάκι μπορώ να δω? Δε με ενδιαφέρει capture...

Link to comment
Share on other sites

Στο site της nVidia υπαρχουν οι drivers (αν εχεις nVidia καρτα) και τους κατεβαζεις απο κει. Δεν ξερω τι αντιστοιχο εχει η ATi αλλα πιστευω θα υπαρχει. Ειλικρινα αυτη τη στιγμη που ειμαι στη δουλει δεν θυμαμαι ποιο προγραμμα ειναι αυτο που χρησιμοποιω γιατι το χρησιμοποιω σπανια έως καθολου και αν δεν καιγεσαι, μπορω να στο πω το απογευμα. Ειναι πολυ μικρο και αν ειναι να στο στειλω κιολας. Αν παρολα αυτα το θυμηθω, θα σου στειλω πμ μπας και το βρεις απο αλλου. Εγω απο φιλο το βρηκα και ειναι καταπληκτικο!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.