Jump to content



αμετρητα beep & μαυρη οθονη!please help!


ntoyzaster

Recommended Posts

Γειά σας!

Το πρόβλημα μου είναι όταν τρέχω ενα game οπιοδήποτε μετα απο κάπια ώρα αφού κάνει αμέτρητα beep kai aναβοσβηνει η οθόνη με το κάθε beep,(περίπου 1sec είναι το κάθε αναβοσβημα)σβήνη τελείως η εικόνα! το κουτί παραμένει ανοιχτό αλλα δεν μπορώ να 'ανοίξω' την εικόνα με τίποτα!κάνω αναγκαστικά restart(aπο το κουμπάκι).Μόνο με το game world of warcraft δεν έχω αυτό το πρόβλημα... αλλα όταν είμαι alt+tab απο το game και κάνω οτιδήποτε πάλι κάνει τα beep και μετά απο ώρα σβήνη η εικόνα

(τα beep τα κάνει ανα αρκετά λεπτά)

έχω:

AMD athlon64 3700+(2200mhz)

ATI radeon x1800xt 512mb

Micro-star MS-7185

kai ram 2x512mb (εκανα memtest και δεν υπαρχει κανενα προβλημα στην ram)

το τροφοδοτικό μου πρέπει να είναι η 400w ή 500w δεν είμαι σίγουρος για αυτο ανοιξα το κουτι για να δω αλλα δεν εγραφε w εγραφε αυτα ελπιζω να βγαλετε ακρη

AC input

230v-50HZ 3A

Dc output(max)

+5v -5v +12v -12v +3.3v +5vSB

36.0A 0.6A 16.0A 0.8A 26.0A 2.0A

επείδη διαβάσα σε αλλα posts που ζητάτε θερμοκρασίες ορίστε και οι δικές μου

μήπος και σας βοηθήσουν

motherboard:31 C

cpu:35 C

cpu diode:31 C

aux:19 C

gpu ambient: 60 C

gpu vrm:65 C

αυτό το πρόβλημα το έχω περίπου 2 μήνες αρχησε οταν εφτιαξα ενα αλλο προβλημα που ειχα [Περιλιπτικα το προηγουμενο προβλημα(επαιζα worldofwarcraft και στα καλα καθουμενα σβηνη η οθονη και το κουτι μενει ανοιχτο αναγκαστικα κανω reset απο το κουμπακι αλλα αφου φορτονε τα windows μαβριζε παλι η εικονα μετα πολλα με τα λιγα μπενω με safe mode κατεβαζω τους νεους driver της vga και μπηκα κανονικα και απο τοτε εχω αυτο το προβλημα)]αλλα δεν έδινα πολύ σημασία γιατι κατα κύριο λόγο επαίζα το world of warcraft.

ευχαριστώ για τον χρόνω σας.

υγ.ξέρω εχω ορισμένα ορθωγραφικά λάθη στο κείμενο παρακαλώ αγνοήστε τα είναι απο τα πρωτα post πού κανώ με ελληνικούς χαρακτήρες σε forum (έγγραφα greeklish)

Link to comment
Share on other sites

Καταρχας καλως ηρθες στο thelab!

Ετσι οπως μας τα περιγραφεις μαλλον προβλημα με την καρτα γραφικων μου μυριζει!

Για αρχη ξεκινα με επανεγκατασταση των οδηγων της καρτουλας, μετα βαλε το τελευταιο directX και αν παλι δε γινει τιποτα δανεισου καμια αλλη καρτα για να δεις τι γινεται!

Αντε καλη επιτυχια και don't panic!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.