Jump to content



ερώτηση ψύξης


AGRIMI

Recommended Posts

σύνθεση:

4400+ 2200

tuniq με

sinenx ixtrema κι όχι με το μανήσιο.

βάζοντας το χέρι μου δίπλα στην ψήκτρα πιστεύω ότι ο μανήσιος αν και πιο θορυβώδες διότι λειτουργούσε στις 1800-2000 rpm έβγαζε περισσότερο αέρα σε σχέση με την silenx στις 1400 η οποία αγοράστηκε μετά απ' όσα διάβασα για καλύτερη απόδοση σε αέρα με λιγότερο θόρυβο. πέρα από αυτό θέλω να ρωτήσω και κάτι ακόμα.

έχω το panel aerocool coolpanel 2 απ' το οποίο πήρα έναν αισθητήρα και τον έχωσα ανάμεσα σ' ένα heatpipe και τη βάση χαλκού. το everest δείχνει 38 βαθμούς cpu και το coolpanel 30. πιο να πιστέψω γιατί οι αγορές γίναν για overclocking καταστάσεις. αν έβαλα λάθος τον αισθητήρα επισημάντε το μου.

επίσης έβαλα arctiq silver 5. οι εγκαταστάσεις γίναν μόλις και μου πήραν σύνολο 6 ώρες . όσο να 'ναι είμαι λίγο απελπισμένος με τις θερμοκρασίες κυρίως λόγο της αγοράς του silenx για καλύτερη λύση.

κάτι ακόμα:

ο αισθητήρας τοποθετήθηκε στο heatpipe που δεν το βαράει ο αέρας .

επίσης να αναφέρω ότι οι θερμοκρασίες είναι ίδιες όπως ήταν πριν βάλω την arcitq silver και τον silenx. αν είναι να τοποθετήσω τον μανήσιο για καλύτερη απόδοση πείτε μου ειδικά εσείς που έχετε tuniq

Link to comment
Share on other sites

τελικά τζάμπα αγόρασα την silenx για την ψήκτρα . θα την χώσω μπροστά στο κουτί.

σύνθεση πλέον 4400+ 2500 tuniq και ανεμιστήρα μανήσιο

θερμοκρασίες idle everest 35 coolpanel 28

και οι προηγούμενες σε idle ήταν .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.