Jump to content

Βοήθεια/Προτάσεις για αγορά καινούργιου mobo! edit: ’μεσο help!

geogeoland

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες καλησπέρα! Λόγω του οτι η παλιά μητρική παρέδωσε πνεύμα, και Rma δεν γίνεται (ήταν απο πακέτο) ψάχνω για καινούργια. Μου έχει γυαλίσει η p5b premium Vista (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=937304) καθώς φαίνεται ωραίο πακετάκι και είναι assus (Ai nap που γουστάρω καθώς έχω ενα μικρόβιο με το παραμικρό θόρυβο στο δομάτιο όταν κοιμάμαι και κατεβάζω σαν τρελός, αλλα...). Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να είναι το μηχάνημα ΒΡΑΧΟΣ! ΒΡΑΧΟΣ όμως. Δεν διψάω για fsb ούτε clockάρω ιδιαίτερα, αλλά θέλω να είναι το σύστημα όσο πιο σκυλί γινεται. Να έχει καλή βάση (mobo), με καλά χαρακτηριστικά (και extra ισως, αλλα αυτά είναι...extra) και ίσως να έχει και κάποια πιο λογική τιμή γιατί είμαι σε low budget αυτή τη περίοδο. Όπως καταλαβένετε δυνατότητα αναμονής δεν υπάρχει γιατί είμαι χωρίς μηχάνημα, οπότε απλώς περιμένω, άμεσα, να συνενέσετε στην επιλογή μου ή να μου προτείνετε κάτι άλλο! Όλες οι προτάσεις (κάτω απο 250) δεκτές! :)

Κανείς? Απελπίζομαι! Το σύστημα είναι της υπογραφής μου, χωρίς φυσικά το mobo! :help:

Μια χαρά είναι αυτή που διάλεξες. Βράχος θα είναι ότι και να πάρεις εκτός αν σου κάτσει προβληματικό. Πάρε όποια σου αρέσει με i965 και από κει και πέρα διάλεξε τι features θέλεις extra.

Αρχική απάντηση από honda22

αφού δεν ενδιαφέρεσαι για o/c και θέλεις ΒΡΑΧΟ τότε πάρε αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=890626 :T:

going for it! Κατα σύμπτωση κι εγώ γι αυτή κοιτούσα τώρα, και λεω να πάω άμεσα να τη τσιμπήσω... :) :) :)

Παδιά, άμεσο help! Χρεάζομαι το mobo οποσδήποτε σήμερα, αλλά δεν μπορώ να τη βρω σε rev 2.0. Ποιές οι διαφορές? Θα έχω πρόβλημα με το rev 1 με τον quad? Να πάρω κάτι άλλο? Αυτή τη στιγμή μόνο πρόσβαση σε Πλαίσιο και Multi έχω γιατί δεν μπορώ να κάνω παραγγελία.

Αρχική απάντηση από Chosen

Καλά, έχεις Quad, είσαι σε φάση να πάρεις καινούριο board και το σκέφτεσαι ακόμα; :laughing:

Η οποία υπ' όψιν θέλει και 8pin τροφοδοσία.

Εδιτ: με μία καλύτερη ματιά μάλλον απλά έχει την δυνατότητα και για 4pin + 8pin.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.