Jump to content



chkdsk /r [ΕΚΛΕΙΣΕ]


nikoszax

Recommended Posts

Χρειαζομαι τις γνωσεις σας για αυτο το πραγμα. Εχω βαλει να κανει ενας υπολογιστης chkdsk /r εδω και πολλη ωρα αλλα ακομα ειναι κολλημενο στο 62%. Η ερωτηση ειναι η εξης: αν κανω reset, θα τα διαλυσω ολα?

Link to comment
Share on other sites

Εντωμεταξη ο λογος που το κανω ειναι γιατι οταν ξεκιναω το pc, ενω δειχνει οτι θα μου βγαλει την εικονα για να πατησω ctrl+alt+del, μου δειχνει μια εικονα που γραφει εκκινηση των windows, παρακαλω περιμενετε και μετα νεκρο. Αν εχετε καμμια ιδεα, please πειτε την γιατι εχω απελπιστει. Απο το πρωι παιδευομαι.

Link to comment
Share on other sites

Τιποτα, ουτε με safe mode, ουτε με lasto known configuration, και γενικα τιποτα δεν γινεται με καμμια απο ολες τις επιλογες. Κι επειδη το chkdsk /r εβγαλε μηνυμα οτι ο δισκος εχει ενα ή περισσοτερα σημαντικα (μια αλλη λεξη γραφει αλλα δεν την θυμαμαι τωρα) σφαλματα, θα κανω format να ξεμπερδευω. Τουλαχιστον δεν θα με παιδεψει γιατι ειναι ολα σε ενα cd ή dvd. Και το κουφο κομματι απο ολα ειναι οτι προχωραει μεχρι το 50%, παει κατευθειαν στο 75% και επιστρεφει στο 50%. Προχωραει σιγα σιγα στο 62% και εκει κολλαει. Κι επειδη δεν γινεται να το παιδευω πολυ γιατι ειμαι σε εταιρεια, θα κανω format και ο Θεος βοηθος. Ευχαριστω ολους οσοι ασχοληθηκαν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.