Jump to content



Προβλημα με οθονη?


Ghosty

Recommended Posts

τελευταια,στο πανω μερος της οθονης κυριως και σε διαφορες εφαρμογες/παραθυρα φαινεται σα να αλλαζει χρωμα.π.χ στο firefox η σε καποιο παραθυρο,ενω θα επρεπε να ειναι γκρι το πλαισιο,ειναι συνηθως μπλε και τωρα που γραφω αυτο το post προς το ροζ.:blink: δεν αλλαζει εντελως το χρωμα αλλα φαινεται αρκετα.

ξερει κανεις ποιο μπορει να ειναι το προβλημα,η οθονη ή η καρτα γραφικων?εκανα uninstall τους drivers και τους ξαναεγκατεστησα,εβγαλα το καλωδιο και το ξαναβαλα αλλα τιποτα.

δεν γινεται παντα λοιπον και να δοκιμασω με τη παλια crt μου,ισως να μην το κανει τοτε.καμια ιδεα?

η οθονη ειναι μια NEC 1770GX και η καρτα γραφικων xfx 8800gts 320 btw.

Link to comment
Share on other sites

για να σε καθησυχασω σου λεω οτι το επαθε καποια στιγμη και η δικη μου οθονη καρτα στο HL2 (SM226BW+7950GT)....μια αποχρωση του καφε την εδειχνε ροζ....ειδα οτι αυτο σχετιζεται καπως με το color correction...οπως ηρθε εφυγε αυτο το προβλημα... ωστοσο σε σενα με υποψιαζει το γεγονος οτι ειναι εντοπισμενο(πανω πλευρα οθονης)...οποτε δειχνει προς την πλευρα της οθονης...

δοκιμασε να αλλαξεις τις συνθηκες θερμοτητας της οθονης.Την χτυπαει ηλιος?Ειναι κοντα σε εστια θερμοτητας?Μηπως αντιθετα ειναι ακριβως κατω απο το AC και πεφτει στο πανω μερος κρυος αερας?Δοκιμασε με τα προγραμματα που βαζουν την οθονη να δειξει μονο 1 χρωμα...τι αποτελεσματα βγαζει εκει?

Link to comment
Share on other sites

τελικα μαλλον καποια ρυθμιση ειχε πειραχτει.την εφερα στο factory preset και ολα ειναι ενταξει τωρα.το παραξενο ειναι οτι ποτε δεν πειραξα τις ρυθμισεις με τα χρωματα και μεσα σε δυο ωρες μου εβγαλε δυο διαφορετικα.:...: τελικα ηταν ολη η οθονη,ισως απλα δεν φαινοταν λογω πιο σκουρων χρωματων η της γωνιας.δοκιμασα και τη crt η οποια δουλευε κανονικα και ημουν ετοιμος να παρω την αντιπροσωπεια πρωι πρωι να'ρθουν να τη παρουν.anyway,ολα καλα.

ευχαριστω παντως Tsakona.ας το κλεισει καποιος mod.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.