Jump to content



Προβλημα με το πληκτρολογιο....HELP!!!


misos

Recommended Posts

Εκανα προσφατα φορματ στο λαπτοπ της αδερφης μου. Ενα toshiba satelite. Ολα πηγαν καλα εκτος του πληκτρολογιου. Λειτουργουν ολα τα πληκτρα αλλα γραφει σε ρυθμους χελωνας. Δηλαδη πληκτρολογω μια λεξη και μετα περιμενω να την δω:zzz: ...ενα ενα γραμματακι πολυ αργα κ βασανιστηκα. Τσεκαρα μεσα απο τον πινακα ελεγχου κ ολα ειναι ΟΚ οπως ο ρυθμος κ καθηστερηση επαναληψης. Μπορει να χρειαζεται drivers? Οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει.:help:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως στο παλιό μου laptop toshiba satellite 2060cds το οποίο το έχω χαρίσει στην αδερφή μου,έγινε εγκατάσταση των ΧΡ χωρίς να βάλω κανέναν driver.Όλα τα βρήκε αμέσως!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειχε το laptop καποιο cd με drivers για ολα αυτα που εχει πανω? Ειδες αν τρεχει κατι στο background? Ψαξτο λιγακι. Μπορει να μην θυμασαι αν ειχες βαλει το cd τοτε στο αλλο laptop. Δεν εχεις κατι να χασεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.