Jump to content



Partitions


nosader

Recommended Posts

Partition μπορεις να κανεις κατα το format στο ακριβως προηγουμενο βημα απο αυτο. Επιλεγεις ποσο μεγεθος θες να ειναι το partition και το κανεις. Απλα υπολογισε οτι 1GΒ ειναι 1024MΒ και αντιστοιχα 1ΜΒ ειναι 1024ΚΒ (σε περιπτωση που δεν το θυμασαι, δεν ξερω ποσο "παλιος" εισαι σε τετοια θεματα) για να μην τυχον βαλεις 10000ΜΒ και σου βγαλει 7GB.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι πολυ μεγαλη διαδικασια "απαγορευτικη" σχεδον σε ενα forum γιατι θα παρει πολλη ωρα. Καλυτερα να κανεις μια αναζητηση ή εδω ή στο Google ή στην Microsoft για το πως να κανεις format απο το cd. Παντως για να σε βοηθησω και ας βοηθησουν και αλλοι, οταν βαλεις το cd και μετα απο αρκετη ωριτσα (μη φανταστεις, 5 λεπτακια το πολυ) για να κανεις format (αφου παρεις backup εκτος κι αν ειναι καινουργιος ο δισκος), σου ζηταει τι θες να κανεις. Απλα ακολουθεις τα βηματα. Αν εχεις ηδη partitions σου ζηταει να τα σβησει? Να τα γραψει απο πανω? Καλυτερα να τα σβησεις. Νομιζω τωρα σου ζηταει να επιλεξεις το μεγεθος που θες για το partition και μετα ειναι το format. Εδω εχεις 2 επιλογες. Ή quick format ή κανονικο format. Ή δηλαδη θες να κανεις κατι σαν "διαγραφη" ή θες να κανεις εκτεταμενο και πιο σωστο σβησιμο των αρχειων. Για καινουργιο δισκο προτεινεται το κανονικο. Τελος ειναι η εγκατασταση που ειναι σχεδον αυτοματοποιημενη. Οταν φτασεις εκει, βλεπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Απο κει πρεπει να γινονται κανονικα. Αν δεν γινουν, μην ανησυχεις καθολου. Κανε πρωτα τα 100GB και μετα αν δεν σου ζητησει να κανεις και τα υπολοιπα, αφου κανεις εγκατασταση τα windows, τα διαμορφωνεις μεσα απο αυτα. Χωρις επιπλεον προγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από nosader [Σήμερα, στις 21:21]

Μεσα απο αυτα?Με ποια επιλογη?

Control Panel->Administrative tools->Computer management->Disk management

Επιλεγεις το partition σου το οποιο θα φαινεται σαν unallocated/unpartitioned space και με δεξι κλικ το φορμαρεις σε ενα ή σε περισσοτερα κομματια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.