Jump to content



Folding


Iannis1416003167

Recommended Posts

Μήπως ήρθε καιρός να δουλέψουμε ομαδικά?

Εαν ενωθούμε όλοι σε μια ομάδα folding.

Εχω ξεκινησει τωρα και 4 μηνες με την ομάδα adsl.gρ 36673 team

και ειμαστε 51η θεση στην παγκόσμια καταταξη.

Εαν ενωθουμε όλοι??

Ο καθε ενας κραταει το ονομα του site φολνταρωντας ως υποομάδα στο adsl.gr

περισσότερα εδώ

Επίσημες υπο-ομάδες στην ομάδα folding ...

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=46034

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tarasque [Σήμερα, στις 17:02]

θα συμφωνήσω, η ισχύς εν τη ενώσει!!

:clap: :clap: :clap:

ετσι μεχρι τωρα ειμαστε Διαιρει και βασιλευε

Κριμα δεν ειναι??

Link to comment
Share on other sites

απλά θα πρέπει να φτιαχτεί ένα γενικότερο group name αντιπροσωπευτικό για όλους.

για να καταλάβω αν δεχτεί η ομάδα του thelab να γίνει υπο-ομάδα σε ένα μεγάλυτερο group τότε εμείς μένουμε ως έχουμε χωρίς καμία αλλαγή; οι πόντοι μεταφέρονται;

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tarasque [Σήμερα, στις 17:19]

απλά θα πρέπει να φτιαχτεί ένα γενικότερο group name αντιπροσωπευτικό για όλους.

για να καταλάβω αν δεχτεί η ομάδα του thelab να γίνει υπο-ομάδα σε ένα μεγάλυτερο group τότε εμείς μένουμε ως έχουμε χωρίς καμία αλλαγή; οι πόντοι μεταφέρονται;

Δε μεταφέρονται γιατί πρόκειται για άλλο project.

’λλο το world grid community και άλλο το folding@home.

Ούτε καν σε BOINC δεν τρέχει το F@H.

Εγώ θα πρότεινα να έρθει η ομάδα του adslgr να βοηθήσει και εμάς που παλεύουμε 20 άτομα τόσο καιρό.

Γενικώς είναι συνήθεια, μόλλις σε ένα forum φτιαχτεί μια ομάδα και κάνει κάτι μετά αρχίζουν οι προτάσεις σε άλλα forum για να μαζευτεί και λίγο μπούγιο.

Θα πρότεινα οι προσπάθειες να επικεντρώνονται στο πως θα φέρουμε και νέο κόσμο στο grid computing με την ενημέρωση για τα αποτελέσματά του και όχι πως θα τσιμπήσουμε κόσμο από άλλα project για να ανέβει η ομάδα μας μια θέση παραπάνω.

Στα 2 1/2 χρόνια που ασχολούμαι έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν κάποια άτομα που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος, λες και ακολουθούν μια μόδα, από το 1 project στο άλλο. Και πάντα με τους πολλούς. Ίσως έχει και αυτό την πλάκα του, τι να πω, ίσως όλα να γίνονται για να αποδείξει ο Χ στον Ψ ότι βγάζει περισσότερους πόντους από αυτόν (άσχετα αν με το ίδιο όνομα foldarουν πέντε - έξι ακόμα).

Δε θα ήθελα να διαλυθεί η ομάδα του thelab στο FAAH, κυρίως γιατί το lab είναι το μοναδικό forum που είμαι ενεργό μέλος (καλά, όχι πολύ αλλά δεν έχω και το χρόνο) και την ομάδα αυτή (τους greeks united) την έχω συνδέσει με το lab.

Κρίμα δεν θα είναι το link στην πρώτη σελίδα του lab να οδηγεί σε μηδενικά και όλα τα μέλη να δουλεύουν για την ομάδα ενός άλλου forum;

Link to comment
Share on other sites

καταρχάς θεωρώ το wgc και το F@H εξίσου αξιόπιστα στην έρευνα που πραγματοποιούν, (αν και ίσως προσωπικά θα προτιμήσω το wcg)

το θέμα είναι ότι όταν είναι πολλά άτομα μαζεμένα υπάρχει τόσο εσωτερικός 'ανταγωνισμός' ο οποίος οδηγεί σε συσπείρωση (ελλάς κιέτς :p ) άρα σε καλύτερες συνολικά επιδόσεις, υπάρχει συζήτηση γύρω από το αντικείμενο για θέματα επιδόσεων, νέων βελτιωμένων client, για τα αποτελέσματα κλπ κλπ. απλά εκμεταλλευόμαστε την ανθρώπινη φύση για ανταγωνισμό και κοινωνικοποίηση και κρατιέται το πράγμα ζωντανό και πολύ πιο αποδοτικό απ΄ότι απλά να είναι ο κόσμος μοιρασμένος.

αυτά σκέφτομαι κυρίως ως επιχειρήματα ένωσης δυνάμεων, και όχι τη μόδα ούτε κάτι άλλο.

ίσως αν είμασταν περισσότερα ενεργά μέλη, η ομάδα μας να ήταν πιο υγιής, οι συζητήσεις περισσότερες, ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος και εν τέλει να μην χρειαζόταν καν αυτή η συζήτηση.

στην τελική είναι προσωπικό θέμα του καθενός που θα προσφέρει τον υπολογιστικό χρόνο του και συμφωνώ πως για το thelab είναι καλύτερα να συνεχίσουμε με το wcg, για το ευρύτερο καλό όμως θεωρώ πως είναι σοφότερη η συνένωση.

αυτά τα ολίγα από εμένα :flower:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.