Jump to content



Προβλημα με VCD!


Παπ

Recommended Posts

Γεια σας παιδια...ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση μιας και αντιμετωπιζω ενα πολυ ασυνιθιστο προβλημα... πριν καποιο καιρο συνδεσα το video στην καρτα τηλεορασης ετσι ωστε να περασω μια βιντεοκασσετα σε ψηφιακη μορφη.... επειδει το αρχειο που δημιουργηθηκε ηταν πολυ μεγαλο, σκεφτηκα να το κανω encode και να το μετατρεψω σε vcd. Τωρα ομως δημιουργηθηκε ενα αναπανεχο προβλημα... οταν παιζει το vcd μετα απο 4 λεπτα περιπου βγαινει ενα μηνυμα στην οθονη και λεει:" good cracking!that was easy,yeah?" Αυτο το μημυνα παραμενει εκει μεχρι το τελος του vcd. Μπορει να φτιαξει αυτο με καποιο τροπο; αν καποιος ειχε παρομοιο προβλημα και το φτιαξε, παρακαλω ας απαντησει.... Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Εδω ειναι το μηνυμα που μου βγαζει....

post-2028-1416073121,1762_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το προγραμμα που δουλεψα ειναι το nero... αλλα το προβλημα δεν ειναι στο προγραμμα με το οποιο το μετετρεψα αλλα μαλλον ο codec . O codec στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ο elecard. Υπαρχει καποιος τροπος με κανενα προγραμμα επεξεργασιας video να αφαιρεσω το μηνυμα;;;;

Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποίησες σπασμένο codec από την Elecard, που προφανώς ήταν κακό σπάσιμο και φυσικά η Elecard φρόντισε να το "πληρώσεις". Δε διορθώνεται και κατά την άποψή μου, καλά κάνει. 15 έχει το codec...

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει μια επιπονη λυση που μαλλον την εχεις ηδη σκεφτει και πιθανον και ολοι οι υπολοιποι εδω αλλα δεν το εγραψαν. Να ξανακανεις την μετατροπη χρησιμοποιωντας αλλον codec.

Link to comment
Share on other sites

Ε ναι σιγουρα αυτο ειναι μια λυση..το θεμα ειναι οτι οι κασετες αυτες ειναι περιπου 20 χρονων και εχουν φθαρει αρκετα....ειναι απο τις λιγες που προσπαθησα να σωσω...!

Link to comment
Share on other sites

Δεν το εχεις περασμενο στον δισκο σου το αρχειο? Γι' αυτο το εγραψα.

Αλλα και παλι υπαρχει λυση πολυ ακριβη ομως και λιγοτερη χρησιμη ισως. Να παρεις ενα DVD recorder και να τα περασεις κατευθειαν εκει.

Link to comment
Share on other sites

Το περασα αλλα το κανα vcd γιατι ηταν παρα πολυ μεγαλο.... για να το ξαναβρω το αρχικο αρχειο πρεπει να ξαναπαιξω την ταινια....λολ!Γι'αυτο τωρα προσπαθω με καθε τροπο να κανω το μηνυμα να εξαφανιστει!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.