Jump to content



dual booting σε xp


crazyantonis

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να κάνω dual booting των Windows XP. Δλδ στο σκληρό μου να έχω εγκατεστημένα τα Xp και σε ένα partition πάλι εγκατεστημένα τα XP για να τρέχει καλύτερα τo pc.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι όπως είναι τώρα τα xp πχ ανόιγω ένα φάκελο και μου βγάζει Η εφαρμογή explorer.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. κάθε φόρα ε και καταντά σπαστικό. Επίσης κατα το startup κολλάει για κανα 2 λέπτο. Ε και θέλω να έχω ενα partition και να τρέχει πιο χαλαρά το pc χωρίς κολλήματα.

Link to comment
Share on other sites

^ Το αυτό.

Πιο καθαρή δουλειά θα κάνεις έτσι... 2η εγκατάσταση Windows και partitions είναι λίγο μπέρδεμα... Καλύτερα κράτα ένα backup και κάνε καθαρή εγκατάσταση.

Αν, παρ' όλα αυτά, επιμένεις σε αυτό που λες, τότε προτείνω να κάνεις μια αναζήτηση για το θέμα. Σίγουρα έχει ξανασυζητηθεί, αλλά τώρα δεν έχω το χρόνο να σου το βρω εγώ... :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.