Jump to content


Farmas σε κέφια :ρρ


greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 21:26]

απο τη στιγμη που χρησιμοποιεις torrent προγραμμα οποιαδηποτε βοηθεια απο αυτο εδω το site δεν επιτρεπεται

δεν νομιζω να ανεφερε τιποτα περι παρανομου υλικου....παρα πολλες σελιδες διαθετουν 100% νομιμο υλικο σε τορρεντς:) :) :)

Link to comment
Share on other sites

μα στο thelab δεν απαγορευεται μονο η συζητηση περι παρανομου υλικου...αλλα και η συζητηση για τα προγραμματα torrent και την χρηση τους.

πηγαινετε στο FAQ...υπαρχουν προσθηκες στους κανονες περι torrents

Link to comment
Share on other sites

"Εγω που χρησιμοποιω torrent ΜΟΝΟ για να κατεβαζω τα νομιμα και ελευθερα updates του autopatcher.. και σερνεται η συνδεση μου στο ιντερνετ τι να κανω?? "

ο τυπος στο ανωτερο παραδειγμα διαπραττει κανενα εγκλημα??

Δηλαδη δε δικαιουται να μαθει οτι πρεπει να μειωσει το μεγιστο upload αλλα ΚΥΡΙΩΣ , και τον μεγιστο αριθμο συνδεσεων ανα torrent/overall ?(ο αριθμος των συνδεσεων γονατιζει το μοντεμ κυριως) ?

συμπαθα με αλλα εκτος απο αυτο Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο καθώς και θεμάτων που σχετίζονται με προσκλήσεις σε torrent sites. δε βρηκα καποια αλλη αναφορα σχετικα... και δε νομιζω να τεθηκε θεμα "προσκλησης σε torrent site"

edit : τωρα προσεξα οτι αναφερεις το fritz box ,το οποιο μου βγαζει την πιστη οταν κατεβαζω τα ..updates μου.. στις επιλογες πας >Bittorent και χαμηλωνεις παρα πολυ το "μεγιστος ολικος αριθμος συνδεσεων" και το "μεγιστος συνδεδεμενος αριθμος peers ανα torrent" πρακτικα για να μπορω να σερφαρω αξιοπρεπως , το ριχνω σε 25-30 μαξ μονο (το upload/download δε με κοβει τοσο)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.