Jump to content



Ξενοδοχεια με wifi


minus

Recommended Posts

Καλοκαιρι εφτασε, και πολλοι απο εμας ως high tech τυποι θα θελαμε να εχουμε προσβαση στο internet απο το δωματιο του ξενοδοχειου μας. Ειτε με laptop είτε με κινητο κλπ. Μιλαω για wifi internet.

Επειδη ομως σε αυτη τη χωρα ειμαστε πισω σε τετοια θεματα, ειπα να ρωτησω εδω μηπως και υπαρχει κατι σχετικο...

Ως γνωστον, ιστοσελιδες με λιστες ξενοδοχειων στην ελλαδα, υπαρχουν πολλες.

Εμενα μου αρεσουν αυτες που εχουν αναλυτικη καταγραφη του καθε ξενοδοχειου, πχ. αν επιτρεπει κατοικιδια, αν εχει πισινα, παρκιγκ για ποσες θεσεις... κλπ.

Προσεξτε τωρα: παρομοίως, θα ηθελα να δω καπου, ενα 'κουτακι' τσεκαρισμενο ή οχι, σχετικα με ασυρματη προσβαση στο internet.

Ενα check box, σημειωση ισως, αν το ξενοδοχειο παρεχει ασυρματο internet στους πελατες του.

Μηπως, εχετε δει κατι σχετικο?

Link to comment
Share on other sites

Σελίδα με ξενοδοχεία που παρέχουν wifi internet δεν έχω βρει αλλά το Ambassador Hotel στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης έχει wifi. http://www.ambassador.gr/html/services_gr.html

Στη σελίδα λέει απλά σύνδεση internet αλλά 2-3 φορές που έμεινα εκεί είχα wifi και μάλιστα χωρίς χρέωση.

Πολύ ωραίο ξενοδοχείο με καλό service και πισίνα αλλά αρκετά "τσιμπημένο" (αν και οι υπηρεσίες που προσφέρει μάλλον αξίζουν τα χρήματα που δίνεις).

Αν μένεις Θεσσαλονίκη ή θες να πάς, σε ενδιαφέρει.

Link to comment
Share on other sites

για Θεσσαλονικη ξερω και εγω ενα!

αυτο απεναντι απο το σπιτι μου!

http://www.leslazaristes.gr/main.html

σιγουρα εχει ασυρματο δικτυο (το βλεπω αλλωστε με την καρτα δικτυου) αλλα επειδη ειναι της φορθνετ πρεπει να βαλεις τους κωδικους απο καρτες.

δεν ξερω ομως, αν σου δινουν δωρεαν καρτα αν τους ζητησεις.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τυχαίνει να εργάζομαι στο χώρο, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν την υποστηρίζουν όλοι. Συνήθως αναφέρουν ένα Internet Access, αλλά δε διευκρινίζουν το πως. Για να καταλάβεις, στο σύστημα κρατήσεών μας, έχουμε ~40.000 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο και λιγότερα από τα μισά μας έχουν δώσει φωτογραφίες ή χάρτη που είναι πολύ πιο σημαντικό.

Οι τρεις μεγάλοι προμηθευτές, που έχουν web-service με διαθεσιμότητα, το επιστρέφουν σα παράμετρο και το έχουν στα κριτήρια επιλογής, αλλά δυστυχώς τα ξενοδοχεία δεν το δίνουν πάντα, όπως πολλά άλλα.

Προσωπική συμβουλή: Όταν θες να πάς κάπου, βρες 3-4 ξενοδοχεία που σε ενδιαφέρουν και μετά ρώτησε το γραφείο, ή το ξενοδοχείο απευθείας αν το υποστηρίζει. Ειδικά αν μιλάμε για εξωτερικό, το 95% 4ων και 5 αστέρων, έχει Wi-Fi και μερικά και δωρεάν. Των 3ών αρκετά, από εκεί και κάτω, δύσκολα.

Link to comment
Share on other sites

Όχι, εννοώ ότι δεν ασχολούνται με το να μας στείλουν σωστές πληροφορίες γενικότερα. Εδώ δεν ασχολούνται να στείλουν φωτογραφίες, το internet νομίζεις ότι τους νοιάζει? Κι που λένε μερικοί αν έχουν γενικότερα, πολύ είναι. Τώρα αν είναι wi-fi ή lan, θα το μάθεις αργότερα.

Link to comment
Share on other sites

Καλα, το ποσο υπαναπτυκτοι ειμαστε, σε ολα μας αλλα και ειδικοτερα σε θεματα τεχνολογιας, το ξερω ηδη :(

Ειπα μηπως βρισκονται και τιποτε ανοιχτομυαλοι ελληνες ξενοδοχοι που δεν ειναι πισω απο τον κοσμο...

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν είναι μόνο οι ξενοδόχοι... Όταν το +80% των κρατήσεών τους γίνεται από τηλέφωνο, τότε γιατί να δώσει σημασία στο internet? Ο κόσμος φοβάται ακόμα να δώσει κάρτα online... Τι να πεις? Πληρώνουν 40 το μήνα για να διαβάζουν ειδήσεις...

Link to comment
Share on other sites

Εχεις δικιο...φαυλος κυκλος...φταει κι ο κοσμος.

Ενταξει, ψαχνοντας στο google, στα ελληνικα, wifi ξενοδοχειο, βγαζει καποια αποτελεσματα.

Πχ. ενα ξενοδοχειο στη σκιαθο, ενα στην κρητη κλπ. Αλλα τι να λεει.

Αμα πχ. θελω να παω συρο, και δεν μου φερει κανενα αποτελεσμα το google(ειπαμε, κανει πολλα αλλα οχι και τα παντα), τοτε τι κανω?

Ειπα μηπως υπηρχε καμια σελιδα update ΚΑΙ με στοιχεια περι προσβασης στο internet.

Πχ. στο travel.gr, με ξενοδοχεια απο ολη την ελλαδα, σε λιγο θα εχουν και checkbox μεχρι και για το που να κατουραει η γατα, αλλα για internet ουτε λογος να γινεται.

Παντως, σχεδον ολοι οι φιλοι μου, μεσω internet πλεον αποφασιζουν που θα πανε.

Κριμα...

Υπαρχει και η λυση της πατμου βεβαια(wifi σε ολο το νησι???) αλλα ειναι μοναδικη (ισως δε, και ανεπαναληπτη, που τετοια θαυματα στην ελλαδα...)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.