Jump to content


Τι μνήμες για Striker;


dimpar

Recommended Posts

Όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου, οι αγαπητές Mushkin τσακώθηκαν με τη Striker και ειδικά το ένα dimmάκι αποφάσισε να μη της ξαναμιλήσει ποτέ!!! :laughing: Οπότε και εγώ για τιμωρία τις πήγα πίσω στο πλαίσιο. :T: Τώρα ψάχνω για κάτι που θα παίζει σίγουρα στη μητρική μου. Μέχρι στιγμής μου έχουν προταθεί τα παρακάτω:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=924415

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=925675

Τείνω προς τις δεύτερες αφού έχουν καλύτερα timmings και σύμφωνα με φίλο labίτη είναι δοκιμασμένες και δουλεύουν στη Striker. Από ότι είδα στο site της gskill είναι και EPP. Μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει;

Δεκτές και άλλες προτάσεις. :)

:daisy: :daisy: :daisy:

λουλούδια!

Link to comment
Share on other sites

Kαι οι 2 ειναι καλες εγω εχω τις G.Skill 800mhz πανω σε Abit IN9-32 Max WiFi.. το κακο ειναι οτι οι G.Skill HK δεν εχουν καλο chipalki, ειναι promos.. Aμα βρεις τις ΗΖ τοτε παρτες..

Οι ΗΚ που εχω εγω δε μου τα λενε καλα τελευταια.. με αλλα 100εuro παιρνεις τις G.Skill 1000Μhz με timings 4-4-4-5 απο πλαισιο που εχουν chip d9..

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω τις πρωτες που προτεινεις. Πολυ καλες και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Φορανε D9GMH αν αυτο σου λεει κατι. Ειναι καλο τσιπακι που φορανε αρκετες απο τις καλες - μετριες για τα λεφτα τους (πλεον) μνημες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.