Jump to content



Ποιον εκτυπωτη απο τους...


Recommended Posts

Απο τους συγκεκριμενους 2, τον canon θα ελεγα. Εχει σαφως καλυτερη αναλυση, περισσοτερα δοχεια μελανης (που σημαινει οτι αν τελειωσει ενα χρωμα, δεν πετας ολοκληρο το δοχειο αλλα μονο το συγκεκριμενο) και απευθειας εκτυπωση απο φωτογραφικη μηχανη. Εχει προαιρετικη ethernet συνδεση που δεν εχει ο HP και εχει και εκτύπωση διπλής όψης εκτύπωση σε CD & DVD κατι που ισως τωρα να σου φαινεται περιττο αλλα αφου θα το εχεις, καποια στιγμη θα το χρησιμοποιησεις.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ θα συμφωνίσω με τον nikoszax και επιπλέον απο προσωπική εμπειρία οι εκτυπωτές canon έχουν πιο οικονόμηκη εκτύπωση σε σχέση με τους hp και epson. Θέλω να τονίσω οτι η διαφόρα αυτή δεν είναι μικρή για να μην ληφθεί υπόψην. Σαν τον canon έχει ενας φίλος μου αλλα ενα μοντέλο πιο παλιό νομίζω και είναι πολύ ευχαριστημένος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.