Jump to content



x1800gto δεν παιρνει μπρος!


konilio

Recommended Posts

Μολις τσιμπησα μια connect3d x1800gto με σκοπο να την ταραξω στο ξεκλειδωμα, στο flashaρισμα και στο ψησιμο. Το προβλημα ειναι οτι ακομη δεν την εχω δει να αναβει. Δεν εχει κανει ουτε post. Εχω συνδεσει και τον καλωδιο 4->6pin. Το τροφοδοτικο μου (που μαλλον ειναι το προβλημα) ειναι noname 500w με 18A στη μια γραμμη 12v που εχει. Αναρωτιεμαι μηπως η ενταση του ρευματος που παιρνει απο την pci-e συν τα 18A δεν ειναι αρκετα. Εχω δοκιμασει να αλλαξω θεση τις μνημες, να αλλαξω bios, να βγαλω τη μπαταρια, να αποσυνδεσω συσκευες και αλλα πολλα. Μεχρι τωρα δουλευα με μια 6600 χωρις προβλημα. Η μητρικη μου ειναι msi neo4-f και η cpu μου athlon64 3200+ winchester.

Παντως ο ανεμιστηρας της ακουγεται να δουλευει.

Επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι το τροφοδοτικο μου εχει μονο 20pin connector. Δεν ξερω αν αυτο μπορει να παιζει καποιο ρολο.

Link to comment
Share on other sites

παντως οριακα εισαι ακομα και οντως αν εδινε 18Α στη 12αρα(με τιποτα δε θα δινει τοσα ισως στους 10 βαθμους κελσιου να δινει..:p ) κανε ολες τις συνδεσεις οπως πρεπει και αν παλι δεν παιξει ή αν ενω παιζεις κανα παιχνιδι σου κανει ρεσταρτ αμεσως αλαζεις τροφοδοτικο με ενα της προκοπης που να δινει πανω απο 18Α στη 12αρα αν θες να το εχεις και να του βαλεις 8800/2900 να δινει πανω απο 30 (και τα 18 και τα 30 να ειναι πραγματικα και συνεχομενα οχι peak δλδ για κανα λεπτο το πολυ)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον εχω αρχισει να κουραζομαι και να εκνευριζομαι. Αλλαξα το κακοφημο qtec 500w και 18Α@12V με ενα Levicom 480w και 28A@12V στο ενα rail που εχει. Το αποτελεσμα ειναι και παλι το ιδιο. Τα ιδια beep απο τη μητρικη και το ιδιο led t_fault αναμμενο στην καρτα. Το περιεργο ειναι πως η καρτα δε ζεσταινεται καθολου, σαν να μην παιρνει ρευμα, ενω ο ανεμιστηρας της δουλευει. Μη με ρωτησετε για rma διοτι ειναι απο ebay υποτιθεται καινουρια (και φαινεται για ολοκαινουρια και αχρησιμοποιητη). Πριν καταληξω οτι φταιει η καρτα, θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι αρκετο αυτο το τροφοδοτικο, γιατι καπου διαβασα οτι οι x1800 θελουν πανω απο 30Α. Ο πωλητης παντως προσφερθηκε να μου την αλλαξει, αλλα δεν προτιθεμαι να του τη στειλω αν δεν παρω μια σωστη στα χερια μου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.