Jump to content


Vista και sata raid drivers


fonzi

Recommended Posts

Εγκαθιστώ 64bit vista eng σε μηχάνημα με Intel ICH9R. (giagabyte p35ds4)

Ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να ζητήσει δισκέτα με F6 στην εγκατάσταση, βλέπει μόνο του κανονικά τη συστοιχία sata raid και περνάει η εγκατάσταση απροβλημάτιστα.

Αλλωστε και που του δίνω τη δισκέττα με F6 δεν βρίσκει εκεί τους drivers (προφανώς κάτι θα είναι λάθος).

Να το αφήσω έτσι ή θα έπρεπε να φορτώσω οπωσδήποτε drivers της μητρικής; Μήπως να δώσω τώρα drivers που έχει στην ιστοσελίδα της μητρικής; (έχει και για F6/με δισκέττα αλλά και άλλους που υποτίθεται φορτώνονται από windows)

Link to comment
Share on other sites

Ελάχιστη διαφορά θα δεις. Λογικά θα στο βλέπει σαν ICH8R κι όχι σαν 9, για αυτό και προχώρησε χωρίς τη δισκέτα (που επί τη ευκαιρία, δε χρειάζεται δισκέτα, κάνεις browse παντού πλέον). Δεν είναι ανάγκη να ασχοληθείς. Εμένα δουλεύει απροβλημάτιστα έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Aπό εδω http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2531&ProductName=GA-P35-DS4

είχα βάλει στη δισκέττα τους drivers που λέει:

Intel ICH9R Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)

O.S. : Windows XP 64Bit,Windows Server 2003 64bit,Windows Vista x64 (64-bit)

Link to comment
Share on other sites

Ναι, απλά στα Vista η διαδικασία έχει αλλάξει και δε χρησιμοποιείται πλέον το F6. Εκεί που βγάζει τους δίσκους για να επιλέξεις partition εγκατάστασης, πατάς το Advanced κι εκεί έχει επιλογή για να βάλεις οδηγούς.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.