Jump to content



Εξαφάνιση συσκευής ήχου.


dohc161416003179

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι.

Έχω τα Vista Ultimate 32 εδώ και 2,5 μήνες σε ξεχωριστό δίσκο( σε άλλο έχω XP) και όλα πηγαίνουν πολύ ωραία με μόνο πρόβλημα τον μεγαλο αριθμό διεργασιών που τρέχουν(45-47) τη στιγμή που με παρόμοια διαμόρφωση στα ΧΠ έχω 30-33, ενώ κάποιες εφαρμογές αργούν λίγο να ανοίξουν(έχω 2 γίγα).

Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που μου παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιώ το κουμπί αναστολή λειτουργίας που θέτει τον υπολογιστή σε κατάσταση χαμηλής λειτουργίας και σβύνει αμέσως το μηχάνημα, όταν μετά το ξανανοίγω(και ανοίγει αμέως χωρίς check, όπως ίσως γνωρίζεται) δεν μου εμφανίζει πουθενά όυτε καν στη Διαχείριση Συσκευών τον ήχο. Ενοείτε ότι άλλαξα και κατέβασα τους τελευταίους drivers από την Realtec, ενώ στο EVent Viewer μου εμφανίζει

" Η συσκευή Realtek High Definition Audio

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0883&SUBSYS_1458E601&REV_1000\4&2fa6c9a5&0&0201 εξαφανίστηκε από το σύστημα χωρίς να έχει προηγηθεί κατάργηση"

Κάνοντας επανεκκίνηση εμφανίζεται κανονικά η συσκευή, ή εάν το κλείσω με τον κλασσικό τρόπο και μετά(π.χ. από 1 ώρα ή αύριο) το ανοίξω πάλι εμφανίζεται κανονικά η συσκευή. Κοινώς το παθαίνω μόνο όταν χρησιμοποιώ το κουμπί "γρήγορου κλεισίματος"

Δεκτές όποιες προτάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.