Jump to content



Πρόβλημα ραπτορ


AGRIMI

Recommended Posts

χθες εκεί που κάνω επανεκκίνηση ξαφνικά δεν μπαίνει. αυτό ήταν, μαύρη οθόνη λες και πήγα σε κηδεία. πάω σήμερα σ' έναν φίλο μου τον βάζουμε εμφανίζει στην οθόνη

ΒΟΟΤ GR

ctrl+alt+del

ανοίγουμε με τον δικό του όλα μια χαρά. τον βλέπει πήρα και τα αρχεία μου, τέλεια.

κολλήματα έτρωγε εδώ κι έναν μήνα από τότε που έκανα bios update. ιούς δεν είχα γιατί κάνω scan κάθε βδομάδα. τα ρεύματα με αμπερόμετρο είναι μια χαρά. υπάρχει περίπτωση να κάηκε ? υπάρχει περίπτωση επειδή είναι εγκατεστημένος σαν D:\ κι όχι C:\ να έχει πρόβλημα? λέω να τον στείλω για RMA αλλά επειδή είναι από το e-shop φοβάμαι μην κάνουν καμιά 2-3 βδομάδες. λέω επίσης να κάνω μια format και να δοκιμάσω αλλά δεν μου κολλάει ακόμα κι αν γίνει η εγκατάσταση μήπως θα έχω πάλι προβλήματα? το format πρέπει να γίνει σήμερα ή αύριο γι' αυτό όποια απάντηση κι αν μου πείτε θα με βγάλει απ' το άγχος

Υ.Γ. γράφω εξεταστική και μόνο τώρα ή αύριο το πρωϊ μπορώ να κάνω format

Link to comment
Share on other sites

Μιας και λες οτι σε αλλο μηχανημα , παιζει......Αρα μηπως δεν ειναι προβλημα δισκου και ειναι κατι αλλο ; Προβλημα μητρικης; Δε μπορεις να ξαναβαλεις το παλιο bios?

Link to comment
Share on other sites

ούτε ξέρω που να το βρω ούτε και πως το βάζουν από το dos έχω ξεχάσει. στο site της msi δεν το βρίσκω. έχω την msi k8n diamond(not plus). προσπάθησα και με τις οδηγίες κάποτε αλλά μου έβγαζε να δώσω δεύτερο όνομα και δεν ήξερα τη βάζεις. κόλλοσα και το σταμάτησα κι από τότε αναβάθμιση από το internet. ξέρεις κανά άλλο place για να το βρω?

το παλιό bios τελείωνε σε Α0 ενώ το καινούργιο σε B0

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.