Jump to content



Dell 5650 nvidia


Slasher

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους,

θα ηθελα να ζητησω την βοηθεια σας σχετικα με ενα θεμα της καρτας γραφικων του φορητου υπολογιστη μου.

Εχω ενα ντελλ 8600 με την 5650 128 και τωρα τελευταια αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα υπερθερμανσης. Το ανοιξα και το καθαρισα εντελωσ και ειπα να αντικαταστισω και την θερμοαγωγιμη παστα που θα ειχε. Παρακατω μπορειτε να δειτε το εσωτερικο και πως ειναι η καρτα γραφικων

Dell laptop mod GPU

ετσι ειναι περιπου, απλα αλλο τσιπσετ. σκοπευα να κανω αυτο το μοντ αλλα δεν γνωριζω που μπορω να βρω τετοιο κοματι χαλκου η να βρω παρομιο υλικο με αυτο το μπλε που προσαπτεται πανω στο τσιπ , γιατι το δικο μοθ εχει διαλυθει και ανεβαζει θερμοκρασιες 100 κελσιους πολυ γρηγορα. Χωρις το μπλε αυτο υλικο δεν ακουμπαει πανω στο μεταλλο το τσιπ ( με κεραμικ παστα μονο) και στην ουσια δεν ψυχετε. Μιπως εχετε να προτεινετε τπτ , η να μου πειτε που μπορω να βρω τετοιο κοματι χαλκου εντως αθηνων η ροδου ωστε να κανω την μετατροπη ? και το χαλκο να βαλω στην θεση του μπλε υλικου για τις Vram τι να κανω?

Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας

Link to comment
Share on other sites

Σε κατάστημα με βιομηχανικά είδη θα βρείς αυτό που θές.

Κανα 10-15 υπολογιζε.

Ομως το κομμάτι που θα πάρεις δέν θα είναι σαν τον πάτω μιας ψύχτρας, λείο και γιαλιστερό. Ισως να πρέπει να πάς σε κάποιο μηχανουργείο να στην γυαλίσουν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.