Jump to content



σύνδεση μιας τηλεόρασης ωε δεύτερη οθόνη - no signal


cypherth

Recommended Posts

υπάρχει σε ένα χώρο ένα παλιό πισι με μια fx 5700 256mb.

από πίσω βγάζει μια κανονική έξοδο και μία dvi.

Στην κανονική είναι μια lg ενώ στη dviέχει συνδεθεί με 4 μέτρα καλώδιο μια οθόνη τηλεόρασης 26'' thomson.

σε safe mode δείχνουν τα xp κανονικά. σε οποιαδήποτε άλλη ανάλυση δεν γίνεται τίποτα μου βγάζει no signal σαν να μην θέλει να στείλει σήμα.

έχω δοκιμάσει να τη βάλω και μόνη της, να την κάνω primary, άλλαξα drivers της κάρτας γραφικών, έπαιξα με αναλύσεις "κλείδωσα" στην χαμηλότερη, πάλι τίποτα.

’νοιξα το νήμα μπας και μου δώσει κάποιος κάποια ιδέα που δεν έχω κάνει μέχρι στιγμής..

Η χρήση της τηλεόρασης δεν είναι για μόνιμα αλλά μόνο για ειδικές περιπτώσεις που θέλουν να δουν dvd αυτοί που την έχουν.

(α! drivers δεν έχω βρει για την τηλεόραση, υποτίθεται όμως όπως γράφει το manual ότι παίζει κανονικά σαν οθόνη υπολογιστή.)

Link to comment
Share on other sites

Εικονα εχεις μεσω της LG? Εχεις κανει εκεινο το τεστακι που "μετραει" τις οθονες? Που βγαζει τα νουμερα δηλαδη 1 και 2 χοντρα τεραστια ασπρα. Παιξε λιγο με τις αναλυσεις οταν θα τις εχεις ταυτοχρονα συνδεδεμενες να δεις τι παιζει.

Link to comment
Share on other sites

ναι εχω παίξει ήταν το πρώτο που έκανα για να δω αν την αναγνωρίζει. Δεν εμφανίζει νούμερ εξάλλου και να εμφάνιζε δε θα το έβλεπα.. Εννοείται ότι παίζει η lg αυτή είναι και η κανονική οθόνη που χρησιμοποιείται. Με τις αναλύσεις έπαιξα και επιτόπου αλλά και κατεβάζοντας τέρμα την lg αποσύνδεοντας και επανεκκίνηση με την τηλεόραση. Πάλι τζίφος. Μόνο σε safe mode παίζει..

Link to comment
Share on other sites

Ταυτοχρονα παιζουν ομως? Αν παιζουν ταυτοχρονα, θα δεις και στα properties της οθονης και τις 2 οθονες ,αλλιως κατι παιζει ή με την τηλεοραση ή με την εξοδο της καρτας.

Link to comment
Share on other sites

όχι δεν παίζουν ταυτόχρονα παρά μόνο σε safe mode.

ίσως να παίζει κάτι με την τηλεόραση τώρα για την έξοδο δεν ξέρω γιατί την lg όπου και να τη βάλω παίζει κανονικά. η τηλεόραση είναι αυτή που βγάζει no signal σε οποιαδήποτε ανάλυση

Link to comment
Share on other sites

Μηπως πρεπει να κανεις καποια ρυθμιση στην τηλεοραση σου απο πριν ωστε να δεχεται το σημα απο τον υπολογιστη? Δες λιγο το manual. Αν θες και μπορεις γραψε το μοντελο να σε βοηθησω παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

helloween ναι έχει s-video αλλά εκεί στο σπίτι που πήγα να το δοκιμάσω δεν είχα καλώδια καθόλου..

Pan0s έλα ντε.. ούτε και γω μπορώ να το καταλαβω.. οκ κατανοητό να μην αντέχει, αλλά ούτε μικρές αναλύσεις? για ποιο λόγο? μέχρι και τα bit στο χρώμα πείραξα μπας και βρω άκρη αλλά τίποτα..γιατί όμως τη διαφήμιζαν ότι μπορεί να παίξει και σαν οθόνη υπολογιστή? τέσπα...

nikoszax, αύριο θα ξαναπάω να δω το μοντέλο αναλυτικά με κωδικό αυτή τησ τιγμή μου διαφεύγει.. είναι μια 26άρα της τόμσον. το μάνιουαλ δεν έγραφε τίποτα, απλά συνδέεις το καλώδιο λέει και παίζει...

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω εχω μια sony 32αρα wide και γραφει οτι παιζει και σαν οθονη υπολογιστη. Η αληθεια ειναι οτι δεν την εχω δοκιμασει λογω ελλειψης καλωδιου αλλα οσες φορες εχω συνδεσει υπολογιστη με τηλεοραση με s-video καλωδιο, παιζει καλα. Σιγουρα θα παιζει βεβαια με αυτο το καλωδιο αλλα σαν οθονη θα εχει πιο καθαρη εικονα και θα μπορεις να πειραξεις και αλλα πραγματα που το s-video καλωδιο δεν σε αφηνει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.