Jump to content



Κατακερματισμος server


nikoszax

Recommended Posts

Εχω εναν δισκο σε server που συμφωνα με το Ο&Ο ειναι 90% κατακερματισμενος. Ναι, μην σας φαινεται παραξενο αν δεν εχει γινει ποτε. Τι μπορω να κανω ωστε να τον φτιαξω? Εχει λιγο κενο χωρο και συνεχως προσπαθω να του κανω κι αλλο χωρο αλλα συνεχως μειωνεται με εναν μαγικο τροπο. Παιδια τα φωτα σας γιατι εχω φρικαρει με αυτον.

Link to comment
Share on other sites

Το εχω και τρεχει τωρα, το ειχα βαλει και το σ/κ να κανει αλλα δεν εκανε τιποτα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται εγω να του κανω χωρο και ο χωρος παλι να μικραινει. Μηπως συμβαινει κατι που αγνοω?

Link to comment
Share on other sites

δεν μου φαίνεται παράξενο που θέλει δύο μέρες για να κάνει defragment!...είχα και έγω ένα δίσκο παλία και μετά το defragment δουλεύει μια χαρά...αν το τελειώσει πιστεύω θα είναι εντάξει!

Link to comment
Share on other sites

Αν το τελειωσει, οποτε το τελειωσει γιατι ο master administrator (γιατι εγω ειμαι απλα βοηθος) δεν με αφηνει να το κανω. Κι εγω αυτο πιστευω. Στο σπιτι μου δεν βλεπω διαφορα γιατι το κανω συχνα. Εδω παντως θα δω σιγουρα 1000%

Link to comment
Share on other sites

Δεν παθαινει τιποτα. Απλα τα αρχεια που εκανε εκεινη τη στιγμη defrag, θα μεινουν fragmented. Το ιδιο ειναι και αν κλεισω το προγραμμα πριν τελειωσει τη δουλεια του.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.