Jump to content



Eleven Crusader Universal Full Copper cpu block, 15ευρα να φευγει


Recommended Posts

προκειται για το παιγνωστο μπλοκ Crusader του 11

ειναι universal,δλδ τεριαζει σε ολα τα σοκετ κα8ως εχει πλεξυ για την τοπο8ετηση του και ειναι η εκδοση full copper (οχι αυτη με το καπακι απο πλεξυ δλδ)

το μπλοκ ειναι παλαιο revision αλλα η μονη του διαφορα απο τα επομενα ειναι εμφανησιακη (κατι που μπορει να σας το επιβεβαιωσει και ο ιδιος ο 11).τα ρακορ σε αυτο το μπλοκ ειναι χαλκινα και ειναι κολημενα πανω στο υπολοιπο σωμα σε αντι8εση με τα επομενα revision οπου ειναι βιδωτα.

επαναλαμβανω πως σε αποδοση δεν εχει καμια διαφορα απο τα επομενα

επειδη 8ελω να μου αδιαζει τη γωνια το δεινω στα 15 ευρω

παρακατω δεν προκειται να το δωσω σε καμια περιπτωση γιατι ειναι κοροιδια.το κραταω και το βαζω στο κατεβαστηρι μου σε καποια φαση αν ειναι απο το να το δωσω 10 ευρω οπως καταλαβαινετε.

κατα προτημηση ατομα απο την περιοχη της Θεσσαλονικης για να γινει η συναλλαγη με συναντηση/παραλλαβη απο το σπιτι μου/σπιτι σας (κατοπην αναλογης συνεννοησης)

αποστολες γινονται πανελλαδικα με οποιον τροπο εσεις θελεται (ΕΛΤΑ,ACS,Γενικη Ταχυδρομικη),με χρεωση παραληπτη,αφου πρωτα προηγη8ει κατα8εση σε τραπεζικο λογαριασμο (γιατι τα λεφτα απο την αντικαταβολη κανουν αρκετες μερες να παραδο8ουν σε μενα και για 20-30 ευρω προτιμω να μην τρεχω 2 φορες στις μεταφορικες)

ενδεικτικα για τα εξοδα να πω πως ενα μπλοκ για vga που ειχα στειλει Αθηνα με Γεν.Ταχ και παραλαβη απο το καταστημα (οχι παραδοση στο χωρο σας) ειχε κοστισει 4.20 ευρω.

αντε να φευγει :jump:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.