Jump to content



usb to ethernet & scanner σε lan


oOoOo

Recommended Posts

  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

ΜΕ το scanner μπορείς να έχεις μερικά προβληματάκια, διότι για να λειτουργήσει θέλει ειδικό scanner server σε ethernet και το απαραίτητο λογισμικό που θα κάνει την υποδοχή να είναι κατάλληλη για scanner.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που βρήκες είναι printer server. Με το να προσθέσεις το scanner θα είναι ένα πρόβλημα, διότι για να κάνεις scan πρέπει το hub να αναγνωρίζει το software του scanner, ή να βρείς ένα soft ου θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις μέσα από το δίκτυο δίχως εγκατάσταση. Και από την άλλη δεν είναι σίγουρο ότι θα στο αναγνωρίσει το router ως mac address.

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβα , ειναι λιγο δυσκολο αυτο που ζηταω...

Αν συνδεσω τον εκτυπωτη και το σκανερ στο κατεβαστηρι και ετυπωνουν απο εκει οι συνδεδεμενοι χρηστες θα εχω καποιο προβλημα ?

Εδω ειναι το hubακι που προκειτε να αγορσω. Πως σας φαινονται? Εχει κανενας το hub? Κατι καλυτερο σε ιδια περιπου τιμη?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=737&product=552100

Link to comment
Share on other sites

Και πάλι θα έχεις πρόβλημα με το scanner, χωρίς το ειδικό λογισμικό. Ψάξε για soft του scanner over LAN μήπως υπάρχει κάτι συμβατό για σένα.

Με τα υπόλοιπα θα είσαι οκ, και ειδικά τον/τους εκτυπωτές όπου και να του συνδέσεις θα τους βλέπεις μέσα από το δίκτυο.

Κοιτάζοντας το hub είδα ότι έχει 10/100 υποστήριξη. Αν και για απλά home stuff φτάνει, νομίζω πως κάτι μεγαλύτερο (1000) θα άξιζε περισσότερο και για το μέλλον.

Link to comment
Share on other sites

http://software.canon-europe.com/products/0010219.asp1. CanoScan Toolbox (4.931) This is a software utility which will help make using your scanner easier Compatibility: Operating system(s): Windows 2000, Windows 98, Windows 98SE, Windows Me, Windows XP Language(s): English 2. Deldrv (2.110) Compatibility: Operating system(s): Windows 2000, Windows 98, Windows 98SE, Windows Me, Windows XP Language(s): English 3. ScanGear CS (11.010) This is a software that allows your computer to communicate with the scanner Compatibility: Operating system(s): Windows 2000, Windows 98SE, Windows Me, Windows XP Language(s): English

Για το σκανερ βρηκα τα παραπανω.

Canon Lide 25

Για windows 2000

Link to comment
Share on other sites

Αν έχει ειδικό η canon καλός. Αλλιώς ψάξε μήπως βρείς τίποτα παρεμφερές . Σε αντίθετη περίπτωση είσαι άτυχος και να scanάρεις θα μπορείς μονάχα στον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένο το μηχάνημα.

Link to comment
Share on other sites

μπορείς να με βάλεις στο κόλπο και μένα?

πως ακριβώς θα σκανάρουν απο απόσταση οι χρήστες?

πες οτι βρήκες το πρόγραμμα μετα θα καταλάβεις οτι για να σκανάρεις πας δίπλα στο σκάνερ

ΑΡΑ σκανάρεις εκεί ΠΑΝΤΑ στο ίδο μηχάνημα δίπλα και μεταφέρεις τα αρχεία στο μηχάνημα που θες να τα δουλέψεις η τα βγάζεις σε κοινόχρηστο φάκελο

λάθος σκέφτομαι?

Link to comment
Share on other sites

Για το scanner οντως δεν εχει νοημα αφου απαιτει φυσικη παρουσια.

Παντως σε περιπτωσεις που μια usb συσκευη δεν εχει υποστηριξη για δικτυο (Lan,Wan,internet), υπαρχει software που μπορει να την κανει shared, και υποστηριζει διαφορες χρησιμες λειτουργιες (π.χ. hot plug):

http://www.eltima.com/products/usb-over-ethernet/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.