Jump to content



αγορα laptop. αναγκαστικα αγοραζουμε και το λειτουργικο μαζι?


tolis861416003225

Recommended Posts

ενα φιλαρακι θελει να παρει λαπτοπ οποτε και εριχνα μια ματια να δω τι τιμες παιζουν κλπ αλλα παρατηρισα οτι ολα οσα ειδα μαζι ειχαν και προεγκατεστημενο λειτουργικο. το λειτουργικο αυτο ειναι πακετο υποχρεοτικο ή αμα θελουμε το παιρνουμε? βεβαια αποτι θυμαμαι αν φτιαξω εναν turbo-x σου δινει δυνατοτητα επιλογης σε κατασκεβαστες ομως οπως toshiba/HP/fujitsu-siemens/ibm που απο τα λιγα που ξερω περι λαπτοπ ειναι οι καλυτεροι κατασκευαστες μπορω να μην αγορασω το λειτουργικο?:...:

σορρυ αν εχει διατυπωθει ξανα στο παρελθον η ιδια ερωτηση εψαξα λιγο αλλα δε βρηκα κατι. ειναι και δυσκολη η ευρεση των σωστων tags για το ερωτημα μου..:turn:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tolis86

πισω στη ΜS δλδ που?

Στο Αμερικα....:D

Για να μ ιλησουμε και λιγο σοβαρα τωρα, πηρα και εγω ενα λαπτοπ πριν απο καμια δεκαρια μερες απο το πλαισιο. Τους ρωτησα αν μπορω να το παρω σκετο(χωρις να ειναι προεγκατεστημενα τα vista) και μου ειπαν μεν πως μπορω αλλα πως ετσι θα αυξηθει αρκετα το συνολικο κοστος του υπολογιστη(δηλαδη με το λειτουργικο προεγκατεστρημενο κανουν κατι σαν εκπτωση) και ετσι αποφασισα να το παρω μαζι με αυτα τα ρημαδια...Αν παλι ο φιλος σου ειναι λιγακι κουβαρντας τοτε ας τους πει να του το δωσουν σκετο(για το πλαισιο μιλαμε παντα) διαφορετικα φορματ και καθαρισε...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.