hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Που πηγε το rapidshare ρε παιδια; Οσα λινκ εχω προσπαθησει να βαλω για να παω να κατεβασω τα αντιστοιχα αρχεια δεν με βγαζουν πουθενα και ο firefox μου λεει οτι το εγγραφο δεν περιεχει αρχεια. Ξερει κανεις τι γινεται;;;
hayabusa Ιούλιος 4, 2007 Author #2 Ιούλιος 4, 2007 τωρα μολις ξαναρχισε να δουλευει...δεν μπορω να καταλαβω τι ειχε γινει.....
jpavly Ιούλιος 4, 2007 #3 Ιούλιος 4, 2007 10 λεπτά πριν κατέβασα κάτι.. απ΄ότι βλέπω το post σου είναι 13 λεπτά πριν. Κάτι άλλου σου φταίει, browser, firewall, download manager δεν ξέρω. Δώσε more info.
hayabusa Ιούλιος 4, 2007 Author #4 Ιούλιος 4, 2007 τιποτα, και εδω μια απ'τα ιδια. δεν εχω ιδεα τι μπορει να επαιξε και μου εκανε κολπα...για να δουμε...
hayabusa Ιούλιος 4, 2007 Author #5 Ιούλιος 4, 2007 νομιζω πως βρήκα τι στο καλο εφταιγε οπως επισης νομιζω οτι αν το αναφερω εδω μεσα θα με φαει το μαυρο σκοταδι. οποτε :shutup: :shutup:
jpavly Ιούλιος 4, 2007 #6 Ιούλιος 4, 2007 Ε κοίτα, το thread είναι ούτως ή άλλως για την τρύπα.. οπότε... για κάνε μια δοκιμή. Με προσοχή πάντα.
hayabusa Ιούλιος 4, 2007 Author #7 Ιούλιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Ε κοίτα, το thread είναι ούτως ή άλλως για την τρύπα.. οπότε... για κάνε μια δοκιμή. Με προσοχή πάντα. οχι, δεν αναφερθω με τιποτα σε grabbers και αλλα τετοια :shutup: :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.