Jump to content



edit PC για playlist.


Strategos

Recommended Posts

Λοιπον καλησπερα.

Ψαχνω για εναν φορητο που η δουλεια του θα ειναι να λειτουργη πισω απο εναν μικτη σε καφετερια και θα εχει playlist και θα δουλευει το πρωινο προγραμμα.

Αυτος σιγουρα θα εχει μεγαλο σκληρο ΄ή θα παρω μεγαλο εξωτερικο, επισης δεν ξερω αν χρειαζεται να παρω extra καλη εξωτερικη καρτα ηχου ή οχι. Περιμένω να ακουσω προτασεις (τιμη καλυτερα κατω απο 1000).

Link to comment
Share on other sites

Βασικα οποιοδηποτε laptop μπορει να παιζει μουσικη. Αν το βαλεις σε μικτη δεν εχει νοημα να παρεις εξωτερικη καρτα ηχου. Σιγουρα θα βαλεις μεγαλο εξωτερικο δισκο. Δεν εχει νοημα να σου προτεινω καποια "συνθεση" laptop - δισκου γιατι εκτος απο μενα θα ακουσεις και αλλες δεκαδες διαφορετικες γνωμες. Αλλα ετσι για αρχη παρε μια καλη ιδεα Acer Aspire 5720_102G16 και ενα συγκριτικο για δισκους να διαλεξεις.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή το περιβάλλον της καφετέριας δεν είναι κι ότι καλύτερο για ένα καινούριο laptop, θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο, κι ένα 250-500gb εξωτερικό και τέλος. Θα σου πάει το σύνολο 500-600 το πολύ. ’λλωστε κάρτα ήχου χρειάζεσαι απλή stereo κι όχι κάτι ιδιαίτερο που έχουν τα καινούρια.

Link to comment
Share on other sites

Εγω στο προτεινα για τον 160αρη δισκο που εχει. Πιστευω ειναι αρκετος και αφου τον γεμισεις να εχεις τον εξωτερικο. Οπως και να το κανουμε, μπορει να γινει ο εξωτερικος πιο γρηγορος απο τον εσωτερικο?

Link to comment
Share on other sites

μήπως χρειαστείς γρήγορο δίσκο?

έχεις ακούσει suffle winamp από μεγάλο γεμάτο δίσκο?

και κάτι ακόμα που θα πρέπει να προσέξεις είναι η νομιμότητα του περιεχομένου του δίσκου γιατί στήνοντας τον σε μαγαζί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει ο έλεγχος....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.