Jump to content



LinkSys WAG200G


tex439

Recommended Posts

Γεια σας,

εχω πάρει αυτό το ρουτερ και το συνδεσα στο PC μέσω ethernet και μοίρασα την σύνδεση στο laptop μου αλλά το σήμα ειναι μόνο 60% και το laptop το έχω δίπλα απο το ρουτερ. μήπως ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό??

Επισης καθος εχουν και τα 2 PC ιντερνετ αμα τα κλείσω και μετα τα ξανα θεσω σε λειτουργια χανεται το ιντερνετ και μου βγάζει το εξεις μυνημα: "Cannot communicate with DNS server (192.168.1.1)"

Για να επανασυνδεθεί πρεπει να αποσυνδεσω το ρουτερ απο το ρευμα να περιμένω λίγο και μετά να το ξανασυνδεσω στο ρευμα και ετσι να επανερθη ξανά το ιντερνετ.

Η συνδεσμολογία που εχει είναι ως εξης:

Απο τo router1 στο PC1 μεσω ethernet, απο router1 στο Dlink μεσω ethernet ---> απο Dlink στο Linksys ---->και πανω στο Linksys συνδεωνται το PC2 μεσο ethernet & Laptop μεσο wireless.

Οταν συνδεσα το λινσυσ επρεπε να κάνω κάποιες ρυθμίσεις?

Επίσης για να μπω στη σελίδα ρυθμίσεων τού λινκσυσ πρέπει να βγάλω το καλώδιο ethernet το οποίο έρχεται απο το Dlink και να είναι μονο συνδεδεμένο το PC2 πανω στο Linksys.

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.