pug_f_e Posted September 23, 2010 #1 Share Posted September 23, 2010 καιρο με ετρωγε να δω διαφορα θερμοκρασιας βαζοντας (σε σειρα κιολας) ενα διπλο χοντρο ψυγειο με ενα υπαρχον τριπλοσας το γραφω για οσους ενδιαφερονται και σκεφτονται να βαλουν εξτρα ψυγειο)το δοκιμασα και το αφησα κιολας χωρις ανεμιστηρες(παθητικη ψυξη)στο δε τριπλο εχω 2 ανεμιστηρες 1000 στροφων που δουλευουν στις 400διαφορα χοντρικα σιγουρα 5 βαθμους. μπορει και περισσοτερο(υποψην οτι ειναι χωρις ανεμιστηρες προς το παρον)γιατι πριν ειχα μια hd 4870 και τωρα μια διπλη gtx 295ειμαι πολυ ευχαριστημενος.τωρα τα εχω προχειρα, αλλα θα το βαλω σιγουρα καπου και το διπλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Posted September 23, 2010 Author #2 Share Posted September 23, 2010 επισης παρατηρησα κατι ακομα..Ασχετο αλλα θα το πω κι αυτοΒλεπω οτι για να εχω την ιδια ροη(κοιταω το τανκ με νερο στο ιδιο σημειο) , βαζω την αντλια εως και 1 βαθμιδα κατω(απο τις 5 της Mcp65) .αυτα που αλλαξα ειναι : προσθηκη 2ου ψυγειου και αλλαγη καρτας +full cover block). Opoτε πιστευω οτι βοηθαει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το συγκεκριμμενο μπλοκ της καρταςειναι μαρκας Εκ για dual pcb gtx 295 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.