Jump to content



προβλημα στην υποδοχη ρευματος του σκληρου


vasi

Recommended Posts

έχω δυο σκληρούς δισκους εκτος λειτουργικου , που απεναιργοποιουνται σε οπιαδηποτε στιγμή, κουναω λιγακι το καλωδιο τροφωδοσιας και παίρνουν μπροστα !!! τι να κανω ?

Link to comment
Share on other sites

Παιζει να φταιει το καλωδιο. Αλλα λες οτι αν το κουνησεις, ο δισκος ενεργοποιειται. Ειναι σατα ο δισκος? Αν ειναι ide, μπορει και να εχει σπασει η κολληση μεταξυ βυσματος τροφοδοσιας δισκου και πλακετας. (Μου εχει τυχει σε εναν παλιο (ευτυχως) δισκο που δεν χρησιμοποιω χρονια τωρα. Μια φορα μονο τον χρειαστηκα και το ειδα.)

Link to comment
Share on other sites

sata ειναι, ναι εφταιγε το καλωδιο , τους ειχα συνδεμενους μαζι με έναν ανταπτορα που έχει έξοδο 2 sata ,τωρα τους συνδεσα κανονικα απο το τροφοδοτικο,και δουλευουν εντάξει. Αρχικα το πρόβλημα είχε ξεκινησει χθές ,όταν ο ρυθμος μεταδοσης του δίσκου άλλαζε μόνο του απο DMA σε ΡΙΟ....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.